BlogOverig

Just Graduated: Marly Brons

Marly

Even voorstellen

Mijn naam is Marly Brons, 26 jaar oud, geboren in het Limburgse Afferden en tegenwoordig woonachtig in het mooie ‘s-Hertogenbosch. In het dagelijks leven ben ik Brand Manager bij bol.com. Als ik niet aan het werk ben vind ik het heerlijk om te gaan hardlopen. Vorig jaar stelde ik mezelf een ambitieus doel; de Marathon van Rotterdam. Belofte maakt schuld dus in april kwam ik met veel pijn in de benen maar met een grote lach op mijn gezicht op de Coolsingel over de finish. Naast hardlopen vind ik het leuk om te koken, Netflix te kijken en Go-Pro filmpjes te editen. Ik ben erg geïnteresseerd in elektronische apparaten / gadgets dus het is mooi meegenomen dat ik hier iedere dag mee mag werken.

Bol.com

Sinds kort ben ik werkzaam als Brand Manager bij bol.com. Tijdens mijn studie was ik al geïnteresseerd in Online Marketing en tijdens stages kwam ik erachter dat ik het ook leuk vind om commercieel en analytisch bezig te zijn. E-Commerce is daarom voor mij het ideale vakgebied, hierin komt dat namelijk allemaal samen. Je kunt online bijna alles meten en veranderingen zijn binnen no time doorgevoerd. Als ik vandaag iets in de webwinkel aan wil passen, dan staat dat ook vandaag nog online! Dat ik binnen de E-Commerce ook nog eens bij een van de grootste (web)winkels van Nederland mag werken, maakt voor mij het plaatje compleet. Als Brand Manager bij bol.com ben ik verantwoordelijk voor één merk in huishoudelijke apparatuur. Een erg leuke functie waarbij ik eigenlijk de schakel tussen het merk, de consument en bol.com ben. Ik ontwikkel marketingplannen voor de verschillende productgroepen, maximaliseer de zichtbaarheid van artikelen, monitor prijzen en voorraden en adviseer het merk over de verschillende mogelijkheden bij bol.com. Mijn werk is erg gevarieerd en ik krijg veel verantwoordelijkheid. Het leuke aan deze functie is dat ik hem met vrijheid in mag vullen. Ik sta echt zelf aan het roer en zorg ervoor dat het merk waar ik voor verantwoordelijk ben op zijn best presteert.

Work hard, play hard

Bij bol.com heerst echt een ”work hard, play hard” cultuur. We werken iedere dag hard samen om de winkel nog beter te maken maar er is ook tijd voor ontspanning. Zelf vind ik het heerlijk om na het werk een uurtje te sporten in de fitnessruimte, of om mee te doen aan de Bootcamp of Pilates lessen samen met collega’s. Op vrijdag is het vaste prik om de werkweek af te sluiten met een biertje aan de bar, die zich gewoon in het kantoor van bol.com bevindt!

Asset | Marketing

Tijdens mijn studententijd in Tilburg ben ik direct lid geworden van Asset| Marketing. Dit deed ik omdat ik mensen wilde leren kennen en het leuk vond om meer met Marketing bezig te zijn. Ik begon als hoofdredactrice van het Markethings magazine en werd na een jaar voorzitter van de allereerste Markethings Week. Echt een mooie ervaring om samen met de andere commissieleden zo’n week op te zetten. Omdat ik meer wilde doen bij Asset | Marketing en mezelf graag verder wilde ontwikkelen ben ik het bestuur in gegaan als Secretaris. Tot nu toe het leukste jaar van mijn leven! Natuurlijk waren er de geweldige borrels en feesten maar ik heb ook veel geleerd; van het versturen van mailings tot het ”managen” van commissies.

Asset | Marketing heeft heel veel voor mij betekend. Ik heb de kans gehad mezelf te ontwikkelen, kennis te maken met verschillende bedrijven maar bovenal een enorm netwerk op te bouwen. Mijn beste vrienden ken ik bijna allemaal via de vereniging en tijdens mijn bestuursjaar heb ik zelfs mijn vriend ontmoet met wie ik nu al meer dan 2 jaar samenwoon. Mijn scriptie heb ik voor Philips geschreven. Ik ben daar terecht gekomen via een alumnus van Asset| Marketing, die ik ontmoet had op de Alumni dag die ik samen met de universiteit organiseerde. Zo zie je maar dat goede connecties erg belangrijk zijn! Daarnaast is het natuurlijk ook nog zo dat extra curriculaire activiteiten goed staan op je CV. Ik ben nog steeds actief bij Asset | Marketing in de Alumni commissie en de Kascontrole commissie. Al die leuke momenten, mooie herinneringen en interessante mensen…ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen geloof ik!

Mocht je nog vragen hebben over mijn tijd bij Asset | Marketing of geïnteresseerd zijn in een baan of stage bij bol.com, dan kun je me Linken en een berichtje sturen.

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/marlybrons

Bol.com: https://banen.bol.com/

The following two tabs change content below.

Babette Tielemans

Laatste berichten van Babette Tielemans (toon alles)

4 gedachten over “Just Graduated: Marly Brons

  1. Leuk verhaal. De wereld verandert snel dus zie ik Bol.com meer als een collega dan concurrent. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.