Markethings Week 2017: Young Perfect

Over 2 weken is het zover, Markthings Week 2017. Van 13 t/m 17 februari 2017 zullen er verschillende bedrijven op de Universiteit van Tilburg diverse lectures en workshops komen verzorgen. In totaal zijn er 10 lectures, 2 workshops en een cocktailworkshop. In onderstaand blog laten we Young Perfect aan het woord, wie op dinsdag 14 februari van 14.45-16.00 jullie alles over customer activation kunnen en zullen vertellen.

Wat jij moet weten over Young Perfect!

Young Perfect Brand & Shopper Activation is in 1990 opgericht vanuit de gedachte dat activaties voor A-merken binnen retailorganisaties opvallender en innovatiever moeten zijn. Sindsdien is instore shopper activatie een vast element van shopper marketing geworden. Wij zijn specialist in het vertalen van merkbelofte naar merkbeleving op de winkelvloer. Van strategiebepaling en conceptontwikkeling tot realisatie en evaluatie.

Ons DNA

Young Perfect is begonnen vanuit het idee dat de kwaliteit van winkeldemonstraties wel een impuls kan gebruiken. En vanuit die visie wordt nog steeds gewerkt! Onder leiding van Jaap de Jong is onze rol steeds meer van uitvoerende partij naar conceptmaker verschoven. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bekende speler in brand en shopper activatie. Met meer dan dertig vaste medewerkers in huis en ruim zeshonderd merkambassadeurs in het werkveld draait alles om het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve en innovatieve activaties.

Passie

De P van people én passie is onmisbaar in het businessmodel van Young Perfect. We activeren niet alleen merken, producten en shoppers, maar ook de mensen om ons heen! Op onze Talent Academy geven we trainingen, workshops en masterclasses aan onze merkambassadeurs. Ook de medewerkers in het Activation Lab krijgen volop ruimte om zichzelf te ontwikkelen. In het oog houdend wat ieders talent is, prikkelen we onze mensen om het beste uit zichzelf te halen. Op maat gemaakte activaties voor sterke merken bedenken, ontwikkelen en uitvoeren binnen food en non-food, dat is waar onze passie ligt. Bewegingen in het vak, het nieuws en trends volgen wij op de voet. Via de website, nieuwsbrieven, vakbladen, evenementen en onze inspiratiereizen delen wij onze liefde voor het vak.

Professionaliteit

Young Perfect is een organisatie die constant in beweging is. Door de jaren heen hebben we het aantal accounts, medewerkers en activaties op de winkelvloer zien stijgen. Ons team bestaat daarom uit pure professionals die nieuwe kennis, inzichten en inspiratie uitwisselen met brand managers, marketing managers en productmanagers van A-merken en winkelformules in Nederland en België. We investeren in kennis, innovatie en kwaliteit en maken onze concepten op maat. Van conceptontwikkeling tot executie en evaluatie, wij ontzorgen de opdrachtgever. Verrassen, verwennen en verleiden zijn de kernwaarden die wij voor iedere opdracht hanteren!

Feestje

Onze merkambassadeurs zorgen ervoor dat het een feestje is op de winkelvloer. En een feestje op de winkelvloer = een feestje op de werkvloer! Voor een leuk loon komen onze merkambassadeurs op verschillende retailvloeren. Zo krijgen ze en uniek kijkje achter de schermen van de Nederlandse retail. Op het kantoor in Breda heerst een informele en open cultuur. Naast dat er keihard gewerkt wordt, nemen we graag de tijd voor een kop koffie, de gezamenlijke lunches en de vrijdagmiddagborrel. Iedere bezoeker aan het Activation Lab krijgt een rondleiding over de Zuivelweide, langs de Candyshop en van de in-office glijbaan!

Word merkambassadeur!

Klinkt dit goed en ben jij klaar voor de vrolijkste bijbaan van Nederland? Meld je dan snel aan als merkambassadeur! Je krijgt dan de kans om verschillende A-merken zoals HEMA, Coca-Cola en La Chouffe te promoten. Je werkt de ene keer individueel, maar af en toe ook in een team van collega-merkambassadeurs. Bovendien krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de Nederlandse retail! Kijk hier voor de actuele vacatures!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.