Blog

Albert Heijn: De koningswup en oranjeproducten

Morgen is het al zo ver, de troonswisseling is eindelijk daar. Om op de juiste manier toe te leven naar het moment en voor alle thuisblijvers heeft Albert Heijn een speciaal kroningsassortiment in de winkel liggen.

Koningssoesjes en koningsbloemen

Albert Heijn verwacht dat de troonswisseling massaal via de televisie gevolgd gaat worden. Om het meekijken compleet te maken heeft Albert Heijn een speciaal kroningsassortiment geïntroduceerd. Voor iedereen zit er wel iets lekkers bij. Zo zijn er koningsbollen, koningssoesjes, koningsbloemen, koningssoep en koffie. Daarnaast verkoopt Albert Heijn ook herinneringsproducten van andere merken, zoals zilveren lepeltjes bij de Douwe Egberts koffie en een speciaal koekblik van Verkade. Voor veel klanten dus een goede reden om weer wat extra’s mee te nemen en nog iets meer te kopen bij Albert Heijn.

 

koningskoffie

Koningswup

Bovendien moet je zorgen dat je minimaal €15,- uitgeeft bij Albert Heijn, want dan krijg je de Koningswup mee. ‘Supermarktmanager’ Harry Piekema kondigde het Koninklijke bezoek een week van tevoren al aan. Kijk maar eens naar het filmpje hieronder.

 

De wuppie’s kennen we nog van het WK voetbal uit 2006. Toen waren ze een groot succes en vooral bedoeld om je mee uit te dossen. Nu is de Koningswup meer bedoeld als aandenken aan de troonswisseling. Voor de gelegenheid is de wup speciaal aangekleed met een kroontje. Op de oranje sleep staat de datum van de troonswisseling, Albert Heijn hoopt dat de Koningswup zo een collector’s item wordt. Maar de Koningswup is net zoals de andere koningsproducten natuurlijk gewoon een manier of een ‘extra reden’ om naar Albert Heijn te komen.

 

 

Lees ook onze andere blogs over de troonswisseling:

Troonswisseling: hebbedingetjes te koop

Troonswisseling zorgt voor leuke reclames

 

The following two tabs change content below.

Anne

Laatste berichten van Anne (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.