Amy van der Tweel

Amy van der TweelHi iedereen!

Mijn naam is Amy van der Tweel en ik ben sinds maart 2018 blogger bij Markethings.net. Momenteel volg ik de master Marketing Management aan Tilburg University. Ik heb in juni 2017 mijn hbo bachelor Commerciële Economie afgerond in Breda en ik was het leren nog lang niet zat. Daarom ben ik een premaster gaan volgen en zo kwam ik terecht in Tilburg. Na het behalen van mijn premaster leek het me leuk om me ook aan te sluiten bij Asset | Marketing.

Tijdens mijn studie ben ik me steeds meer gaan interesseren in verschillende aspecten van marketing. Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar de FMCG-branche, retailmarketing, consumentengedrag en marketingcommunicatie. Ik hoop hier een aantal leuke blogs over te schrijven. 

Mocht je nog suggesties hebben voor een leuk onderwerp, laat het me dan weten! 

www.linkedin.com/in/amyvandertweel/

 

The following two tabs change content below.
blank

Amy van der Tweel

Amy studeert Marketing Management aan Tilburg University en blogt sinds 2018 voor Markethings.net. Haar interesses gaan voornamelijk uit naar retailmarketing, consumentengedrag en marketingcommunicatie.