BlogCarrière OriëntatieMarkethings.net informeert

Asset In-House day: AB InBev

De afgelopen en aankomende weken kleurde de campus van de Universiteit van Tilburg weer rood. Dat kan eigenlijk maar één ding betekenen: een promotie van Asset! De afgelopen weken zal je de grootschalige campuspromotie haast niet gemist hebben. Er werden namelijk dagelijks flesjes water en flyers uitgedeeld. Daarnaast werd er ook fanatiek gebruik gemaakt van een popcornmachine en liepen er mensen rond om wafels uit te delen. Maar waarom eigenlijk?

 

Watskeburt?

Daar heeft Association Students Studying Economics Tilburg, kortweg Asset, een hele goede reden voor. Van 24 september tot en met 6 november organiseert Asset namelijk de jaarlijkse In-House Days. Alle departementen van Asset organiseren voor hun eigen studierichtingen In-house dagen en zo dus ook ons eigen departement Asset | Marketing. In de aanloop naar deze Asset In-House Days zal Markethings.net elke week een deelnemend marketing bedrijf in de spotlight zetten. De vierde en laatste van de deelnemende bedrijven voor Marketing is AB InBev!

 

AB InBev?

AB InBev Nederland maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde AB InBev, dat met een portfolio van meer dan 200 merken en zo’n 116.000 medewerkers in meer dan 23 landen actief is. Wereldwijd zijn zij de grootste brouwer met internationale ‘flagship’- merken als Budweiser, Beck’s en Stella Artois. De Nederlandse organisatie is met een aandeel van circa 17% de tweede speler op de lokale markt. Ze voeren sterke lokale en internationale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe, Hoegaarden en Beck’s. Ab Inbev’s nummer twee positie stelt ze in staat om als uitdager in de markt op te treden. Het is hun droom om het Beste Bierbedrijf te zijn dat Mensen Samenbrengt voor een Betere Wereld. De missie is het aangaan van duurzame relaties met consumenten, door hen merken en ervaringen te bieden die mensen bij elkaar brengen.

Zo’n groot internationaal bedrijf kan natuurlijk niet zonder marketeers. Daarom doet AB InBev namelijk ook mee met de Asset In-House Day’s. Voor meer dan 200 merken zijn goede marketeers nodig en zeker om hun leidende rol in de markt te behouden ofwel te versterken. Bij AB InBev zul je een gedreven team versterken dat jou helpt om te groeien en de uitdaging aan te gaan. The opportunity is here. Make it yours!

 

Asset In-House Day

De inhousedag van AB InBev zal gehouden worden in de brouwerij van Hertog-Jan in Arcen. Na een korte presentatie, zal er een rondleiding plaatsvinden in de brouwerij van Hertog-Jan. Vervolgens zal er ’s middags een lunch plaatsvinden en zullen er teams verdeeld worden voor de middag case. Na de presentaties hiervan zal er nog een proeverij zijn. De dag zal om en nabij 17.00 uur klaar zijn.

De Asset & Ab InBev In-House Day op vrijdag 6 november 2015 is de uitgelezen mogelijkheid om te ervaren wat er bij Ab InBev mogelijk is. Ben jij geïnteresseerd in Marketing? Wil jij werken bij een internationaal topbedrijf en wil je Ab InBev beter leren kennen? Meld je dan aan voor de In-House Day op de website www.asset-tilburg.nl/asset-in-house-days. De inschrijvingen gaan op basis van je CV (Engels). Schrijf je dus snel in! Tot vrijdag 6 november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.