BlogCarrière OriëntatieMarkethings.net informeert

Asset In-House Day: Bosch

De afgelopen en aankomende weken kleurt de campus van de Universiteit van Tilburg weer rood. Dat kan eigenlijk maar één ding betekenen: een promotie van Asset! De aankomende weken zal je de grootschalige campuspromotie haast niet kunnen missen. Er worden namelijk dagelijks flesjes water en flyers uitgedeeld. Daarnaast wordt er ook fanatiek gebruik gemaakt van een popcornmachine en lopen er mensen rond om wafels uit te delen. Maar waarom eigenlijk?

Watskeburt?

Daar heeft Association Students Studying Economics Tilburg, kortweg Asset, een hele goede reden voor. Van 24 september tot en met 30 oktober organiseert Asset namelijk de jaarlijkse In-House Days. Alle departementen van Asset organiseren voor hun eigen studierichtingen In-house dagen en zo dus ook ons eigen departement Asset | Marketing. In de aanloop naar deze Asset In-House Days zal Markethings.net elke week een deelnemend marketing bedrijf in de spotlight zetten. De derde In-House-day is bij Bosch!

 Bosch?!

De Bosch Groep staat wereldwijd bekend als een toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Met een netwerk van ontwikkeling-, productie- en distributiecentra zijn ze vertegenwoordigt op 360 locaties in meer dan 50 landen. In Nederland vind je 19 vestigingen en meer dan 4.000 werknemers. Onze bedrijfsactiviteiten zijn onderverdeeld in vier sectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, en Energy and Building Technology. Bosch is daarmee een werkgever met zeer diverse mogelijkheden.

Dankzij de diversiteit van ons bedrijf kent Marketing binnen Bosch vele aspecten. We zijn immers actief in vele markten met een breed producten- en dienstenportfolio, in zowel vooruitstrevende als traditionele sectoren. Dat vraagt veel van een marketeer, maar biedt ook leuke uitdagingen. Veel van onze marketing vindt plaats in de business-2-business sector. Het overgrote deel van onze producten en diensten leveren we namelijk niet aan consumenten, maar aan het bedrijfsleven (industrie) en aan overheden. Dit vraagt van onze marketeers een specifieke aanpak, die niet te vergelijken is met b-2-c marketing. Tijdens onze inhousedag laten we je graag ervaren wat dit inhoudt en of dit iets voor jou is.

Bosch Marketing Challenge

Tijdens de inhousedag laten we je graag kennismaken met industrial (B2B) marketing. Onze gastheer, Bosch Rexroth, is wereldwijd actief met een veelzijdig programma hydraulische, elektrische en mechanische componenten, besturingen, lineaire aandrijvingen en montagesystemen. Zoals zij het zelf zeggen: “we move everything”. Geen standaard productportfolio dus. Maar hoe vermarkt je als marketeer een dergelijk productportfolio?

Dat ontdekt je tijdens de In-House Day!

 

Wanneer?

De Asset & Bosch In-House Day op donderdag 29 oktober 2015 is de uitgelezen kans om te ervaren wat er bij Bosch mogelijk is. Ben jij geïnteresseerd in Marketing? Wil jij werken bij een topbedrijf en wil je Bosch beter leren kennen? Meld je dan aan voor de In-House Day op de website www.asset-tilburg.nl/asset-in-house-days. De inschrijvingen gaan op basis van het first come first serve principe. Schrijf je dus snel in! Tot donderdag 29 oktober!

The following two tabs change content below.

Bart Hendriks

Laatste berichten van Bart Hendriks (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.