BlogCarrière OriëntatieMarkethings.net informeert

Asset In-House days- Friesland Campina

De afgelopen en aankomende weken kleurt de campus van de Universiteit van Tilburg weer rood. Dat kan eigenlijk maar één ding betekenen: een promotie van Asset! De aankomende weken zal je de grootschalige campuspromotie haast niet kunnen missen. Er worden namelijk dagelijks flesjes water en flyers uitgedeeld. Daarnaast wordt er ook fanatiek gebruik gemaakt van een popcornmachine en lopen er mensen rond om wafels uit te delen. Maar waarom eigenlijk?

Watskeburt?

Daar heeft Association Students Studying Economics Tilburg, kortweg Asset, een hele goede reden voor. Van 24 september tot en met 30 oktober organiseert Asset namelijk de jaarlijkse In-House Day’s. Alle departementen van Asset organiseren voor hun eigen studierichtingen In-house dagen. Zo ook ons eigen departement Asset | Marketing. In de aanloop naar deze Asset In-house Day’s zal Markethings.net elke week een deelnemend marketing bedrijf in de spotlight zetten. De eerste in de reeks van de drie deelnemende bedrijven voor Marketing is FrieslandCampina.

Wie is FrieslandCampina?

Elke dag voorziet Royal FrieslandCampina miljoenen consumenten verspreid over de wereld van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen. Met een jaaromzet van 11,3 miljard euro behoort FrieslandCampina tot de vijf grootste zuivelondernemingen in de wereld. FrieslandCampina levert consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika. De meest bekende merken van FrieslandCampina zijn DubbelFris, Campina, Mona en Appelsientje. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven. Daarnaast produceert FrieslandCampina ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector wereldwijd. FrieslandCampina heeft vestigingen in 32 landen met in totaal ruim 22.000 medewerkers. De producten van FrieslandCampina vinden hun weg naar meer dan 100 landen. Het centrale kantoor van de onderneming is gevestigd in Amersfoort.

Hoe, wat, waar en wanneer?

De Asset & FrieslandCampina In-house Day op 6 oktober 2015 is de uitgelezen kans om te ervaren wat er bij FrieslandCampina mogelijk is. Ben jij geïnteresseerd in Marketing en/of Finance? Wil jij werken bij een top bedrijf? En wil jij FrieslandCampina beter leren kennen? Meld je dan aan voor de In-house Day op de website www.asset-tilburg.nl/asset-in-house-days. Let er wel op dat deze In-house Day op basis van CV-selectie wordt georganiseerd. Dus vergeet niet je cv te uploaden. Tot dinsdag 6 oktober!

 

 

The following two tabs change content below.

Bart Hendriks

Laatste berichten van Bart Hendriks (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.