BlogCarrière OriëntatieMarkethings.net informeert

Asset-In-House Days: Hilti

De afgelopen en aankomende weken kleurt de campus van de Universiteit van Tilburg weer rood. Dat kan eigenlijk maar één ding betekenen: een promotie van Asset! De aankomende weken zal je de grootschalige campuspromotie haast niet kunnen missen. Er worden namelijk dagelijks flesjes water en flyers uitgedeeld. Daarnaast wordt er ook fanatiek gebruik gemaakt van een popcornmachine en lopen er mensen rond om wafels uit te delen. Maar waarom eigenlijk?

Watskeburt?

Daar heeft Association Students Studying Economics Tilburg, kortweg Asset, een hele goede reden voor. Van 24 september tot en met 30 oktober organiseert Asset namelijk de jaarlijkse In-House Days. Alle departementen van Asset organiseren voor hun eigen studierichtingen In-house dagen en zo dus ook ons eigen departement Asset | Marketing. In de aanloop naar deze Asset In-house Day’s zal Markethings.net elke week een deelnemend marketing bedrijf in de spotlight zetten. De tweede in de reeks van de drie deelnemende bedrijven voor Marketing is Hilti.

Hilti?

Hilti is ’s werelds grootste leverancier van producten in de constructie industrie. Voor meer dan 50 jaar streven ze naar beste producten voor hun consumenten waarbij kwaliteit voorop staat. De meest innovatieve producten en services zijn de ruggengraat van Hilti’s succes.

Hilti onderscheid zichzelf van de rest door hun unieke aanpak, product innovatie en last but not least de aandacht voor hun eigen werknemers. Dit wordt onder meer gereflecteerd door de ‘Great Place To Work’ nominatie voor Hilti. Enerzijds wereldwijds, maar ook nationaal wordt Hilti hierom erkend. Daarnaast hebben zij al verschillende prijzen ontvangen en publicaties geplaatst in het ‘Harvard Business Review’. Iets waar Hilti zelf erg trots op is!

Heb jij een goed beeld van de FMCG sector jou te bieden heeft en wil jij een grote speler op de B2B markt leren kennen? Ben jij benieuwd naar hoe je de markt kan ontplooien in moeilijke economische tijden? Dan is de Asset In-House dag zeker iets voor jou! Leer Hilti kennen en laat jezelf zien!

Wereldwijde carriere mogelijkheden

Hilti is constant op zoek naar nieuwe kandidaten voor het internationaal traineeship. Hilti biedt een aantal ademische talenten de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen gedurende een tweejarig programma, iets wat de perfecte start kan zijn voor je buitenlandse carrière.

Binnen dit programma zul je een management cursus volgen aan de London Business School en kom je in contact met verschillende departementen in 3 verschillende rollen. Ga de strijd aan met de wereld en pak die kans met beide handen aan om jezelf maximaal te ontwikkelen in leidende bedrijven in de Sales en Marketing.

Wie zoeken we?

Je bent een bovengemiddelde student die affiniteit heeft met business management, engineering of een vergelijkbaar vakgebied. Je hebt daarnaast in je toekomst geïnvesteerd door meertalige skills aan te leren en je spreekt ten minste drie talen, van welke er een Engels is. Daarnaast heb je al enige buitenlandse ervaring zoals een exchange programma of een stage die je in het buitenland hebt vervuld. Naast het feit dat je erg mobiel bent, ben jij een team player en internationaal georiënteerd.

De Asset & Hilti In-House Day op woensdag 28 oktober 2015 is de uitgelezen kans om te ervaren wat er bij Hilti mogelijk is. Ben jij geïnteresseerd in Marketing en Sales? Wil jij werken bij een top bedrijf en wil jij Hilti beter leren kennen? Meld je dan aan voor de In-house Day op de website van www.asset-tilburg.nl/asset-in-house-days. De inschrijvingen gaan op basis van het first-come-first-serve principe. Schrijf je dus snel in! Tot woensdag 28 oktober!

The following two tabs change content below.

Bart Hendriks

Laatste berichten van Bart Hendriks (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.