Blog

Asset | Marketing: Hoe groot wil je worden?

Geïnspireerd door het kleine jongetje en de ‘Kleine Generaal’ (Dick Advocaat, red.) in de met een Gouden Loekie bekroonde Calvé-reclame ‘Voetballertje’ uit 2002, heeft Asset | Marketing nu ook haar eerste eigen commercial geproduceerd. Het voetballertje en de coach maken hierin plaats voor ons eigen Asset | Marketing logo en marketingdocent Hans Haans. “Hoe groot wil je worden?” is de spreuk waarmee het origineel afsloot. Al dan niet door Calvé pindakaas, zijn zowel het voetbaltalentje als de voetbaltrainer beide op hun eigen manier ‘groot’ geworden. Deze slogan geeft ook mooi de essentie van Asset | Marketing weer.


Want wil jij ook een hele grote worden in jouw vakgebied? Dan zijn er binnen de studievereniging mogelijkheden te over om je skills, netwerk en cv te upgraden. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om een event als Vision te organiseren, in de papieren versie van de Markethings of hier op het blog te schrijven, een studiereis te organiseren…. etc. etc. etc.? Er is te veel om op te noemen en omdat één blik meer dan duizend woorden zegt, raad ik je aan om maar gewoon de commercial te checken:

Asset | Marketing: Hoe groot wil je worden?

…En voor degenen die het origineel niet kennen of er geen genoeg van kunnen krijgen:

Calvé: Voetballertje

http://www.youtube.com/watch?v=k0CHYeNDBRg

Voor alle Asset | Marketing commissies klik hier en ook kun je een kijkje nemen bij vacatures. Zit er iets bij voor jou? Reageer dan hieronder of stuur even een mailtje naar info@asset-marketing.nl. Ook input voor een volgende commercial zijn van harte welkom en kunnen op dezelfde manier worden aangedragen. Laat de marketeer in je spreken en verras ons met je creatieve ideeën!

The following two tabs change content below.

3 gedachten over “Asset | Marketing: Hoe groot wil je worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.