BlogCommunicatieMarkethings.net informeert

Beste advertentie in een bushokje ooit

Moeten buiten advertenties altijd tweedimensionaal en saai zijn? Marketing bureau Colley + McVoy en Caribou Coffe uit Amerika laten zien dat dit zeker niet het geval is. Met bovenstaande promotiecampagne geven ze de consument echt het gevoel dat ze direct naast het gepromote product staan, in dit geval een aantal warme broodjes. Kosten nog moeite lijken gespaard te zijn, want een aantal bushokjes zijn compleet omgetoverd tot ovens met een echt verwarmingselement aan het plafond. Juist in deze koude wintermaanden zullen wachtende consumenten deze warmte waarderen en als het goed is een positief gevoel bij het gepromote product krijgen.
Ik denk dat iedereen het er mee eens is dat deze omgebouwde bushokjes flink de aandacht trekken van zowel de wachtende mensen als voorbij rijdende auto’s. De subtiele boodschap die tenslotte nog dankzij het verwarmingselement naar voren komt is dat de broodjes niet met de magnetron worden opgewarmd. Naar mijn mening een zeer creatieve en goede campagne.

Met dank aan @royvanhugten die mij tipte over deze reclame die onder de aandacht werd gebracht op www.neurosciencemarketing.com


Enthousiast? schrijf je dan ook direct in voor Vision2011 dat volledig in het teken van neuromarketing zal staan en waar ook dit soort bijzondere campagnes worden besproken.

The following two tabs change content below.

Stan

Laatste berichten van Stan (toon alles)

Een gedachte over “Beste advertentie in een bushokje ooit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.