Blauw Gras warmt potentials op met Opwarmservice

Koud worden opgebeld, we kennen het allemaal. Maar niemand wordt er warm van. Dus pakt online- & social media marketingbureau Blauw Gras het dit jaar anders aan. Met de Blauw Gras Opwarmservice, om precies te zijn!

Op de Opwarmservice actiepagina kunnen bedrijven een Blauw Gras muts bestellen. De kosten? Not muts! In ruil voor een afspraak stuurt Blauw Gras je een gratis muts op. Wanneer de muts is aangekomen volgt een telefoontje (warm!) om de afspraak in te plannen.

“Acquisitie doen is niet cool,” vertelt mede-eigenaar Erik Wiese. “Wij willen als Blauw Gras laten zien dat het ook op een creatieve en grappige wijze kan. Daarom hebben we deze campagne opgezet. Op de Blauw Gras Opwarmservice actiepagina kunnen geïntresseerden een muts bestellen en zo aangeven belangstelling te hebben in een afspraak. Daarnaast hebben we potentials een muts opgestuurd om ze alvast op te warmen. Zij kunnen binnenkort een telefoontje verwachten.”

Visual Opwarmservice

Over Blauw Gras

Blauw Gras is een online marketingbureau gespecialiseerd in social media marketing. Vanuit hartje Amsterdam verzorgt Blauw Gras dagelijks de social media activiteiten voor ruim 15 merken, waaronder Burger King, Peijnenburg, Beemster & Hornbach.


Meer informatie? Neem contact op met Erik Wiese:

Erik Wiese, mede-eigenaar
erik@blauw-gras.com
020 370 65 86
06 122 114 75
www.blauw-gras.com/opwarmservice

Logo Opwarmservice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.