BlogCommunicatieMarkethings.net informeert

Condooms ter ere van prins William en Kate Middleton

De Britse prins William gaat op 29 april 2011 trouwen met Kate Middleton. Nadat dit nieuws vorig jaar bekend werd, zijn diverse bedrijven hier meteen bovenop gedoken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: een rondreis langs alle belangrijke plaatsen van het huwelijk, een koninklijke mok en andere memorabilia. Nu is aan deze lijst wel een heel speciaal artikel toegevoegd.

Crown Jewels Condoms of Distinction

Heritage Condoms heeft een speciale serie condooms uitgebracht ter gelegenheid van het huwelijk van prins William. De naam van de condooms is: Crown Jewels Condoms of Distinction. Kroonjuwelen zijn natuurlijk een collectie juwelen die verbonden zijn aan het koningschap, maar op die betekenis wordt hier hoogst waarschijnlijk niet gedoeld. Ook aan een slogan ontbreekt het niet: “like a Royal Wedding, intercourse with a loved one is an unforgettable occasion.” Daarnaast zijn de condooms zijn voorzien van een klassieke oproep aan de vrouwelijke geliefde: “Lie back and think of England!” Dit advies werd de Engelse meisjes vroeger door hun moeder meegegeven voor de huwelijksnacht.

Kijken, kijken niet kopen?

Volgens het condoombedrijf worden de condooms geleverd in een tijdloze verzamelverpakking met daarop een afbeelding van prins William en Kate Middleton. Per drie kosten ze vijf pond (kopen? Klik hier). Echter neem deze, op de website beschikbare, tekst in acht: “Crown Jewels Royal Wedding Souvenir Condoms are a novelty condom not suitable for contraception or protection against STDs.”

Wat denken jullie? Een goede of juist slechte grap? Een manier om van het huwelijk van prins William en Kate te profiteren? Gewoon een actie om de aandacht te trekken?

The following two tabs change content below.

7 gedachten over “Condooms ter ere van prins William en Kate Middleton

  1. Wel raar dat ze dus niet beschermen. Zou je voor die prijs toch ook mogen verwachten…
    Of geeft het koningshuis in Engeland niets om SOA’s of ongewenste zwangerschappen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.