Daniël de Vries

daniel de vries

Hallo! Hi! Hola! 

De foto die je hierboven ziet, dat ben ik: Daniël de Vries! 

Opgegroeid in Krimpen aan den IJssel (naast Capelle), maar eigenlijk altijd te vinden in Rotterdam, en sinds een paar maandjes wonende in het altijd mooie en gezellige Tilburg! Daarnaast ben ik nog maar tweeëntwintig jaartjes jong, maar met een bulk aan kennis en ervaring op zak. Zo heb ik, voor ik in Tilburg ben gaan wonen, ongeveer één jaar in Zuid-Amerika gewoond, namelijk in Santiago de Chile. Ik heb daar een uitwisseling gedaan bij de Universidad de Chile. Dit beviel zo goed, dat ik er niet alleen een backpack-tocht van 3 maanden aan vast heb geplakt, maar daarnaast  mijn afstudeerstage heb gedaan bij één van de grootste sportmerken ter wereld, Under Armour (Latin America). Ik heb van de zomer Chili omgeruild voor Tilburg, waar ik het pittige pre-master programma heb weten te volbrengen. Ik ben dan ook nu bezig met het behalen van mijn Master’s degree in Marketing Management.

Van jongs af aan heb ik een sterke passie voor en interesse in marketing en business. Deze passie is sterk ontwikkeld gedurende mijn studieloopbaan, met alle stages, projecten en opdrachten die daarbij horen. Ik lees dan ook graag boeken, blogs en nieuwsmedia op het gebied van marketing, management en business. Ik heb deze interesses omdat ik denk dat business de wereld, maatschappijen en burgers doet veranderen, ontwikkelen, en vaak zelfs verbeteren. Marketing speelt hierin een cruciale rol, omdat (naar mijn mening) marketing streeft naar effectieve, actieve en eerlijke bedrijvigheid, (klant-)relaties, producten en diensten. Kortom: Iedereen wint als marketing op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Ik heb besloten mij als blogger toe te voegen aan het Markethings.net team om zo mijn kennis en perspectief van de actuele marketingwereld te verbreden. Ik kijk ernaar uit om de blogs van mijn collega bloggers te lezen, en ook om zelf dieper betrokken te zijn en te schrijven over actuele ontwikkelingen, nieuws en trends!

Wil je je mening delen over (een van) mijn blogs, sparren over een bepaald onderwerp, of heb je zelf een interessant idee voor een blog? Aarzel dan niet  om met mij in contact te komen!
 
The following two tabs change content below.
blank

Daniël de Vries

Na zijn Premaster Marketing Management gehaald te hebben, studeert Daniël nu Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg. Sinds januari 2019 is Daniël actief als blogger bij Markethings.net. Daniël heeft geen specifieke interesses of voorkeur als het gaat om bloggen, waardoor blogs verschillende onderwerpen kunnen hebben.