Daphne van Velsen

Hey allemaal!

Ik ben Daphne en ik blog sinds oktober 2018 voor Markethings.net. Na mijn bachelor Bedrijfskunde MER ben ik begonnen aan de pre-master Marketing Management. Op dit moment zit ik in de eindfase van de master, en wil ik dit academische jaar nog afstuderen. Ik vind het erg leuk om te schrijven. Zo heb ik drie jaar lang een boekenblog gehad, waar ik inmiddels wel mee gestopt ben. Echter kriebelde het bloggen nog wel, wat de reden is dat ik me aan heb gesloten bij het team van Markethings.net.

Met name consumentengedrag en (online) marketingcommunicatie zijn onderwerpen die mij zeer aanspreken, alhoewel ik ook zeker geïnteresseerd ben in andere takken van marketing. Daarom kan je van mij uiteenlopende blogs verwachten: van prijs en promotie, tot product en plaats.

Mocht je nog suggesties of vragen hebben, laat het me dan zeker weten!

The following two tabs change content below.
blank

Daphne van Velsen

Daphne studeert Marketing Management aan Tilburg University en blogt sinds oktober 2018 voor Markethings.net. Haar interesses met betrekking tot marketing zijn zeer uiteenlopend: van retail marketing en consumentengedrag, tot online marketing en channel marketing.
blank

Laatste berichten van Daphne van Velsen (toon alles)