Blog

De das van Asset | Marketing op Prinsjesdag

Boris van der HamPrinsjesdag is dit jaar anders dan anders. Anders omdat we geen nieuw kabinet hebben die haar miljoenennota mag presenteren, maar vooral anders omdat het dit jaar niet over de hoedjes van de dames maar over de dassen van de heren zal gaan.

In het bijzonder zal het gaan over de das van Boris van der Ham, tweede kamer lid voor D66. Boris plaatste namelijk een oproep op Twitter waarbij hij een geschikte das voor Prinsjesdag te leen vroeg. Tientallen foto’s van verschillende dassen werden ingestuurd waaronder de (oude) bestuursdas van Asset | Marketing! Van der Ham was voldoende gecharmeerd van deze inzending om deze in zijn voorlopige selectie mee te nemen. Uiteraard werd er geheel democratisch zoals we dat van D66 kennen via stemming op Twitter bepaald welke das het zou worden. Uiteraard startte fervent twitteraar een inzender van de das, Stan Verhoeven, direct een lobby om zijn das naar Prinsjesdag te krijgen.

Stan VerhoevenEen droom werd werkelijkheid toen maandagochtend 9uur de telefoon ging en Boris van der Ham Stan opbelde met het nieuws dat de das van Asset | Marketing geheel democratisch als winnaar uit de bus was gekomen! Dit wereldnieuws bleef natuurlijk niet onopgemerkt en al snel kreeg Stan een telefoontje van SBS6 of hij met spoed naar de tweede kamer wilde komen om Boris de das voor het oog van de camera’s te overhandigen. Zo gezegd zo gedaan, en daar kwamen Stan zijn minuten van fame. Hoewel, hoe goed Stan zijn best ook deed om een overtuigend en inspirerend verhaal over Asset | Marketing te vertellen; de heren van SBS vonden dit niet interessant genoeg en besloten alle inhoud eruit te knippen. Wellicht heeft dit met het gemiddelde IQ van de Hart van Nederland kijker te maken.

Gelukkig kwam daar op Prinsjesdag zelf nog de redder in nood in de vorm van Giel Beelen op 3FM. In een live interview op de radio redde Stan Boris met het antwoord op de Ham-vraag: Waarom? : Omdat het kan!

Klik hier voor het fragment op Hart van Nederland waarbij Stan de das aan Boris van der Ham overhandigd.

Luister hier naar het radio fragment op 3FM

In de radio uitzending van Omroep Brabant is gelukkig nog wat meer tijd om ook Asset | Marketing ook onder de aandacht te brengen.  Helaas is dit fragment niet meer op het internet te vinden.

The following two tabs change content below.

Stan

Laatste berichten van Stan (toon alles)

6 gedachten over “De das van Asset | Marketing op Prinsjesdag

 1. Haha, klasse Stan! Ik kon het niet geloven, maar na het fragment van Hart van Nederland kan ik niet anders. Echt een hele mooie actie en ik hoop dat we er nog veel over te horen krijgen!

 2. Stan,

  De TV had ik gezien, maar de radio nog niet gehoord. Ook weer lekker gevat! Ik ben trots op je.

 3. Ha Stan,

  Ik hoorde je ineens toen ik heel even van 1 naar 3 zapte in de file. Wist niet dat je dit bedoelde toen je het laatst over je politieke ambities had 😉 Mooie actie !!

  gr,
  Luuk (v. L.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.