Blog

De marketing van Groeiers.in

Vandaag schrijf ik mijn laatste blog voor Markethings.net. Na een studieperiode is voor mij de volgende levensfase aangebroken: aan het werk! Daarom zou ik mijn laatste blog ook graag toewijden aan mijn nieuwe baan en dan specifiek de marketing! Sinds 16 mei ben ik aan de slag als Internet Marketeer bij Groeiers.in.


Wie is Groeiers.in?
Groeiers.in is 100% dochter van Welten en de bemiddelaar in vacatures op MBO+, HBO niveau in de financiële dienstverlening en het verzekeringswezen. Nu zul je waarschijnlijk denken: en de Universiteitsstudenten dan? Onze primaire doelgroep zijn de MBO+ en HBO niveau kandidaten, maar we zien ook steeds meer vacatures onze kant op komen met WO niveau. Hier gaan we ons dan ook meer en meer op richten.

Online werkwijze
Groeiers.in onderscheidt zich door de moderne en effectieve werkwijze, gebruikmakend van online applicaties. Dit houdt in dat kennismakingsgesprekken gevoerd worden via het virtuele kanaal. Er wordt een tweezijdige beeldverbinding tot stand gebracht met de kandidaat. Het enige dat de kandidaat hiervoor nodig heeft is een laptop met internetverbinding en webcam. Op deze manier zien de kandidaat en recruiter elkaar, terwijl er via de telefoon gesproken wordt. Tijdens het gesprek kan de recruiter via de beeldverbinding een presentatie aan de kandidaat laten zien en er kan een webdocument gedeeld worden. Het grote voordeel van deze werkwijze is dat de kandidaat niet hoeft te reizen en in zijn eigen, vertrouwde omgeving is. Je ziet dat steeds meer bedrijven gebruik maken van deze online techniek.

De marketing van Groeiers.in
Groeiers.in bestaat nu meer dan een jaar. We staan dus eigenlijk nog in de kinderschoenen en daarom is marketing ontzettend belangrijk. Een jong bedrijf heeft nog niet de financiële middelen om grote marketingcampagnes uit te rollen. Groeiers.in moet het dan ook voornamelijk hebben van (positieve) mond tot mond reclame. Dit wordt gecreëerd door succesvolle matches. Daarnaast is een groot netwerk natuurlijk van groot belang.

Momenteel zijn we bezig met het opzetten van de social media en de vindbaarheid van onze website. Logisch, aangezien we een online bedrijf zijn. We ontdekken meer en meer de mogelijkheden van bijvoorbeeld Twitter en Linkedin. Hiermee wordt niet alleen naamsbekendheid gegenereerd, maar ook is het een manier om kandidaten te vinden en te behouden. Als de social media opgestart is en de website geoptimaliseerd is, willen we marketingacties op gaan zetten. Aangezien we studenten willen bereiken, zijn we benieuwd naar ideeën van jullie kant voor een succesvolle (internet) marketingcampagne. Wees dus vrij om hier een reactie achter te laten!

Interessant voor jou…
Volg ons via Twitter, Facebook of Linkedin en blijf op de hoogte van ons bedrijf! Daarnaast hebben we momenteel diverse vacatures die interessant voor jou kunnen zijn.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën omtrent social media, de website, vindbaarheid en nieuwe vacatures. Tip ons!

Tot ziens!
Zo, dit was dan mijn laatste blog voor Markethings.net. Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen en ik wens alle huidige bloggers veel succes!

The following two tabs change content below.

Eveline

Laatste berichten van Eveline (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.