BlogCommunicatieConsumentengedragMarkethings.net inspireert

DELA: Voor Elkaar

Waarom wachten met iets moois zeggen, als het ook vandaag kan?

Dat is de slogan van de ‘nieuwste’ campagne van DELA, een onderneming die zich inzet voor gelijkheid bij uitvaartverzorging. Mensen die zich gebruik maken van aansluiten de uitvaartonderneming, verzekeren zich om een mooie begrafenis/crematie te hebben. Dit alles doet het bedrijf zonder een winstoogmerk en probeert zich in te zetten voor de minder bedeelden.

 

Wij zijn er voor elkaar

DELA probeert het leven centraal te stellen. Deze campagne sluit aan bij de visie van het bedrijf: ‘’Wij zijn er voor elkaar. Zoals jij er voor jouw familie, vrienden of collega’s bent en zij er voor jou. Daarom helpen we je om jouw mooie woorden te delen’’. Deze visie komt terug in de commercials, waarin dierbaren elkaar toespreken met mooie woorden. De campagne bestaat naast de commercials ook uit een website en een facebook-pagina, waarop mooie woorden geplaatst kunnen worden.

Neuromarketing

DELA speelt goed in op neuromarketing , iets dat zich steeds verder ontwikkelt. We worden onbewust beïnvloed door merken, reclames en productverpakkingen. Onze hersenen maken continu de afweging, onbewust, of we een product zouden willen aanschaffen of niet, zelfs al hebben we dat product (nog) helemaal niet nodig.
Daarnaast is bekend dat wanneer een reclame positieve gevoelens opwekt, dit leidt tot een hogere omzet. Omdat in deze reclames echte emotie wordt getoond, roepen ze ook positieve gevoelens op. De campagne zorgt er dus voor dat mensen DELA associëren met positieve emoties, wat vrij opmerkelijk is omdat veel mensen geen positieve gevoelens krijgen bij een uitvaartonderneming. Ga maar na, denk jij graag aan je eigen uitvaart of hoe je deze gaat financieren? Het lijkt DELA te lukken om een uitvaart bespreekbaar te maken.

Geïnspireerd? Heb jij altijd al iets willen zeggen tegen een dierbare, maar het nooit gedurfd? Klik dan hier

Benieuwd hoe deze filmpjes gemaakt zijn?

The following two tabs change content below.

Bart Hendriks

Laatste berichten van Bart Hendriks (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.