Donovan Liu

Hi iedereen, 你好!

Mijn naam is Donovan Liu, geboren in Nederland en afkomstig uit Hong Kong. Sinds februari 2019 volg ik de masteropleiding Marketing Management aan Tilburg University, en heb ik mij gevoegd aan het team van bloggers voor Markethings.net als actief lid van Asset | Marketing.

In de mooiste rotstad die er is, Rotterdam, heb ik mijn hbo-opleiding Commerciële Economie afgerond. Hier heb ik 5 jaar gewoond en geleefd als een Bourgondiër: het afstruinen van restaurants was als een sport voor mij! In de laatste fase van mijn hbo-studie, ben ik als Marketeer in aanraking gekomen met business case competitions. Hierdoor heb ik de kans gehad om in maart 2017 mee te doen aan de prestigieuze NIBS Worldwide Case Competition, waar 16 universiteiten het tegen elkaar opnemen bij het oplossen en presenteren van complexe vraagstukken. Hier is mijn passie voor Marketing ontstaan en voor het eerst uitgedaagd. Na een mooie tijd in Rotterdam, heb ik als consultant gewerkt in Amsterdam: “Niet omdat het moet, maar omdat het kan”, herken je het al? Het kan ook niet anders… Tele2 Netherlands! Na een jaar gewerkt te hebben, besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan, namelijk het behalen van mijn Premaster Marketing Management. Sindsdien ben ik te vinden in Tilburg, met als voornaamste doel het behalen van mijn Master’s degree.

Bij Markethings.net wil ik mijzelf, maar ook de lezers verrijken op het gebied van marketing en business, waarbij je uiteenlopende onderwerpen kan verwachten over: innovaties, trends en ontwikkelingen, technologie, consumentengedrag en marketingcommunicatie.

Mocht je suggesties of vragen hebben? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met mij!

https://www.linkedin.com/in/donovan-liu/

The following two tabs change content below.
blank

Donovan Liu

Donovan studeert Marketing Management aan Tilburg University en blogt sinds februari 2019 voor Markethings.net. Zijn interesses liggen op diverse onderwerpsgebieden, daarom kan je gevarieerde blogs verwachten van hem.