BlogOverig

Een aangename onderbreking

Niets is zo vervelend dan wanneer je net middenin een leuke film zit en de film zomaar, opeens, uit het niets onderbroken wordt. Je herkent het al…, het is weer reclametijd. Nou had ik laatst dus ook zo’n moment. Maar tot mijn grote verbazing vond ik het deze keer helemaal niet zo heel erg. Ik kreeg iets anders leuks om naar te kijken.

Commercialbreak? Geen probleem!

De meeste vrouwen zullen het wel met me eens zijn: voor de nieuwe reclame van Coca-Cola light gaan we graag even de commercialbreak in. Als je niet weet over welke reclame ik het over heb, of als je de reclame gewoon nog een keer wil zien (wat ik goed begrijp), bekijk dan het filmpje hieronder (nog) eens.

//

Het werkt!

Het rare is dat dit dus ook echt werkt, voor vrouwen dan. Zet een halfnaakte, knappe man in de zon, en wij vrouwen vliegen allemaal naar de winkel om te kopen wat hij ons ‘showt’. Of nou ja, ongeveer dan. Het is trouwens niet de eerste keer dat Coca-Cola light met zo’n soort reclame komt, bekijk deze wat oudere versie van de reclame maar eens. Ook niet verkeerd moet ik zeggen.

Vergelijkbare reclames die mij hier verder nog opvallen komen van Jillz. Het is altijd weer een plezier als deze reclames voorbij komen.

Sex sells’

De conclusie hier is: ‘sex sells’. Het trekt de aandacht en kan vooral goed gebruikt worden voor producten die je impulsief koopt, zoals een blikje Coca-Cola light. Het idee hierachter is: ‘buy this, get this’, met andere woorden, als ik Coca-Cola light koop, krijg ik ook zoiets leuks te zien. Ik snap natuurlijk best dat dit niet echt zo werkt, maar misschien ga ik toch maar weer eens de light versie proberen…

 

Als je hier meer over wilt lezen, lees deze blog dan ook eens.

The following two tabs change content below.

Anne

Laatste berichten van Anne (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.