BlogOverig

EK voetbal inhakers

twitter_euros_2016_1

Geen Nederlands elftal op het EK dit jaar ,we weten het ondertussen wel. Dat betekent geen wuppies, bavariajurkjes of heineken toeterhoed. Daarnaast lopen de supermarkten ook nog eens miljoenen mis. Kortom een lastige periode voor marketeers. Toch weten enkele bedrijven hier slim op in te spelen. In deze blog daarom de leukste inhakers op het en toch nog iets ´Orange´ op het EK.

Heineken

EK-Heineken-tweet-500x248

Voor wie hem nog niet heeft gezien, de ijzersterke inhaker van Heineken.

Netflix

Cj-pJbIWgAASwA4

De Duitse afdeling van Netflix hing dit grote billboard op in Berlijn. Wil je tijdens het EK toch oranje zien? Neem dat een abonnement op Netflix zodat je ´Orange is the New Black´ kijken.

Palm

 13321866_10156859359280062_7990339234916193904_n

Onze zuiderburen nemen wel deel aan het EK, daarom bedacht Palm speciaal voor de Nederlandse voetbalfans een ´oranje duivel´ shirt bedacht. Gratis bij een krat Palm.

Toch nog Oranje?

Niet echt een inhaker te noemen, maar Orange komt met een hele toffe campagne op het EK. In samenwerking met Twitter kunnen supporters zorgen dat de Eiffeltoren oplicht in de kleuren van hun land. Door gebruik te maken van de hashtags als #ENG en #GER laat je je support zien. Orange houdt dit allemaal in real-time bij. Het land met de meeste support krijgt eind van de dag een eigen lichtshow op de Eiffeltoren. Dat ziet er dan ongeveer zo uit. Bovendien verschijnen elke dag de leukste, orgineelste en beste tweets op de Eiffeltoren.

The following two tabs change content below.

Levi Portier

Laatste berichten van Levi Portier (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.