Blog

En de verliezers zijn… Postal Gold en Arie Koomen!

Sinds enige jaren bestaat er ook een tegenhanger van de Gouden Loeki: de Loden Leeuw. De Loden Leeuw wordt ieder jaar in twee categorieën uitgereikt. Ten eerste in de categorie ‘meest irritante reclame van het jaar’ en ten tweede in de categorie ‘meest irritante BN’er van het jaar’. Dit jaar werden er in totaal 95.007 stemmen uitgebracht.

In de categorie meest irritante reclame waren de drie finalisten: Mona, Postal Gold en Autodrop. Met 40.284 stemmen (42,4%) is Postal Gold de winnaar geworden van de Loden Leeuw 2010. Het bedrijf wilde de Loden Leeuw niet zelf in ontvangst nemen. TROS Radar heeft het volgende besloten: “Het bedrijf krijgt de prijs toegestuurd, zodra wij een retourenvelop hebben gevonden die groot en sterk genoeg is”. Mona werd tweede met 24,3% van de stemmen, Autodrop werd derde met 16,2%.

In de categorie meest irritante BN’er waren er de volgende drie finalisten: Tineke Schouten, Arie Koomen, Sven Kramer & Naomi van As. Met 39.681 stemmen (41,8%) is Arie Koomen de winnaar geworden van de Loden Leeuw 2010. “Met slechte grappen over ‘zijn’ winkel” aldus Radar. Arie Koomen was echter wel mans genoeg om de prijs zelf in ontvangst te nemen, in tegenstelling tot Postal Gold. Tineke Schouten werd tweede met 30% van de stemmen, Sven Kramer & Naomi van As werden derde met 11,4%.

 


Terechte winnaars van de Loden Leeuw? Waarom wel, waarom niet? We horen het graag!

The following two tabs change content below.

2 gedachten over “En de verliezers zijn… Postal Gold en Arie Koomen!

  1. Terecht! Die Arie Koomen heeft met deze reclamedeal de plank overigens compleet misgeslagen. Kaarten voor zijn voorstellingen zijn ontzettend in marktwaarde gedaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.