Erik Stigter

Hallo allemaal,

Mijn naam is Erik Stigter en ik volg momenteel de master ‘Marketing Management’.
Na afronden van de opleiding Commerciële Economie had ik niet het gevoel al uitgeleerd te zijn. De definitieve keuze om verder te studeren werd echter pas gemaakt toen ik aan de andere kant van de wereld aan het reizen was. Na een halfjaar in Istanbul gewoond te hebben (minor), had ik de smaak te pakken. Ik wilde opnieuw een buitenlands avontuur beleven. Thailand, Myanmar, Laos, Cambodja, Vietnam, China, Nepal en India werden allemaal doorkruist. Zo richting het einde van de reis, ergens in bergen van de Himalaya, wist ik het zeker, ik wilde graag terug de schoolbanken in.
Na het behalen van de premaster leek het me leuk en leerzaam om actief lid te worden bij Asset | Marketing. Ik houd ervan om te schrijven, dus de keuze voor blogger bij Markethings.net was een niet al te lastige. Mijn interesses gaan uit naar de trends & ontwikkelingen binnen de FMCG-branche, consumentengedrag, experience marketing, én – niet geheel verrassend – global marketing.
Ik hoop jullie op een plezierige manier te kunnen informeren en sta open voor tips en opmerkingen. Schroom dan ook niet om mij een berichtje te sturen.

All the best,

Erik Stigter

https://nl.linkedin.com/in/erik-stigter-39175957

The following two tabs change content below.
blank

Erik Stigter

Erik studeert Marketing Management aan Tilburg University en blogt sinds 2018 voor Markethings.net. Zijn interesses gaan voornamelijk uit naar trends & ontwikkelingen binnen de FMCG-branche, consumentengedrag, experience marketing en global marketing.