BlogMarkethings.net informeertOverig

Even Apeldoorn bellen

Even Apeldoorn bellen is een bekende reclameleus van het Nederlandse verzekeringsbedrijf Centraal Beheer Achmea die sinds 1986 wordt gebruikt in diverse reclame-uitingen. Vandaag gaan we in op de nieuwste commercial van Centraal Beheer Achmea die inspeelt op de nieuwste mobiele gadgets. 

Nieuwste commercial Centraal Beheer Achmea

Sinds vandaag staat hij online op Youtube en vanaf 6 mei is hij te zien op de televisie, de nieuwe commercial van Centraal Beheer Achmea inclusief de slogan ‘Even Apeldoorn bellen…’ In deze commercial, genaamd ‘Welkom’, draait het om het huis van de toekomst, die bestuurd kan worden vanaf een mobiele telefoon. Centraal Beheer Achmea heeft er weer een leuke draai aangegeven.

Centraal Beheer Achmea op Youtube

Er staan ook heel veel filmpjes van Centraal Beheer Achmea op Youtube. Het meest bekeken filmpje is de volgende, die inspeelt op het moment dat Anouk naar het Eurodivisiesongfestival ging (2013). Dit filmpje is al bijna 3 miljoen keer bekeken. Een zeer nette score voor een reclame die op Youtube staat.

Zoals te zien is in het filmpje wordt Anouk hier als de échte rock chick neergezet en is ze niet op tijd bij het Eurovisie songfestival. Goed bedacht, en op dat moment een échte inhaker.

Het volgende filmpje is al bijna 2 miljoen keer bekeken, wellicht herken je hem nog. De speedboot die in 2012 te zien was op televisie en wat waarschijnlijk slecht afloopt voor 1 persoon..

En dan nog even de laatste voor Max Sonneveld die toch wel een beetje gek is van auto’s…

Dit filmpje is maar liefst 1.2 miljoen keer bekeken. Zoals al eerder gezegd zijn dit erg hoge scores voor reclames die in Nederland zijn verspreid en zich op de Nederlandse markt focussen.

Wat vind jij de leukste reclame? Of heb je een andere leuke Even Apeldoorn bellen reclame? Laat het weten in de comments hieronder.

 

The following two tabs change content below.

Casper

Laatste berichten van Casper (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.