Blog

Experience marketing…

… tijdens de Amsterdam Commercial Night, op woensdag 17 november a.s. in Club Trouw, Amsterdam!

‘Selling is a transfer of emotions’ is dit jaar het thema, van MAA’s  oudste evenement: de Amsterdam Commercial Night. Onze collega’s van de Marketing Associatie Amsterdam (MMA) trakteren je op een leerzame, gezellige en vooral spectaculaire avond waarin het vertonen van de beste reclames wordt gecombineerd met visies van verscheidene experts uit het vak.

Vernieuwend
Er zijn bij deze editie nog meer gastsprekers dan voorheen en het repetoir aan reclames is uitgebreid. Het evenement vindt plaats op een nieuwe toplocatie, namelijk Club Trouw in Amsterdam. Als klapper op de vuurpijl sluit de avond af met een knallend feest, dat doorgaat tot 3 uur ’s nachts!

Met o.a. gastsprekers van Heineken en reclamesbureaus N=5, Publicis en ARA is het podium goed gevuld. Het programma (zie hieronder) wordt aan elkaar gesproken door drs. Roger Pruppers, professor in Marketing aan de UvA. Hij zal een leuke draai aan de avond geven en met zijn eigen ervaring de gastsprekers aan de tand zal voelen.

Programma
19:30 – 20:00 uur Binnenkomst en ontvangst
20:00 – 20:10 uur Introductie
20:10 – 20:20 uur Lions
20:20 – 20:45 uur Heineken
20:45 – 20:55 uur Lions
20:55 – 21:20 uur Publicis
21:20 – 21:40 uur Pauze
21:40 – 22:00 uur Lions
22:00 – 22:25 uur ARA
22:25 – 22:50 uur N=5
22.50 – 23:15 uur Afsluiting
23:15 – 03:00 uur Feest

Voor meer info, reclamefilmpjes en het laatste nieuws rondom de ACN kun je een bezoek brengen aan de officiële ACN website.

Party
Als je niet kunt wachten tot het feest begint, kun je hier alvast een voorproefje van één van de DJ’s van de avond, Niek Godeke, beluisteren.

Achtergrond
Ieder jaar worden in Cannes de beste reclames bekroond met een Cannes Lions Award. Dit jaar wordt tijdens de ACN wederom een selectie van de leukste, grappigste en meest indrukwekkende reclames getoond. In samenloop met de thema’s van de reclames, geven de gastsprekers hun visie over de reclamewereld, het creëren van een beleving en het inspelen op de emoties van de consument.

Asset | Marketing gaat ook!

Ook wij van Asset | Marketing zullen aanwezig zijn op deze inspirerende avond. Het lijkt ons leuk om met zoveel mogelijk enthousiaste, Tilburgse marketingstudenten richting Amsterdam te gaan. Schrijf je dus ook in en neem al je vrienden, studiegenoten en andere geïnteresseerden mee! Dit event is interessant voor iedereen die zich afvraagt hoe het er in de reclamewereld aan toe gaat en/of gewoon wil genieten van goede reclames en gastsprekers! Daarnaast is het een mooie gelegenheid om in contact te komen met bedrijven als Heineken, N=5, Publicis en ARA. Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan.

Wie, wat, waar?
Amsterdam Commercial Night
Door: Marketing Associatie Amsterdam
Vanaf 19:30 uur
Club Trouw, Amsterdam

We hopen je te zien op de 17e, zodat we er samen weer een geslaagde avond van kunnen maken.

Ga je ook? Laat het ons weten en post een reactie!

The following two tabs change content below.

2 gedachten over “Experience marketing…

  1. Bedankt voor de informatie ik ga hier zeker heen. Wordt er in Tilburg ook zo’n commercial night georganiseerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.