BlogCommunicatieMarkethings.net inspireert

Flyers: een geweldige advertentiemogelijkheid

flyers

In een wereld waar informatie steeds vaker digitaal beschikbaar is en waar technologische ontwikkelingen niet stil staan, lijken offline marketingtools voor bedrijven niet relevant meer om promotie te maken. Maar de realiteit is toch anders. Tussen alle organisaties die zich richten op online aanwezigheid met bijvoorbeeld een website en die hun merk adverteren via video´s, digitale nieuwsbrieven en social media kanalen, is het noodzakelijk om onderscheidend te zijn. Hiervoor kan heel goed een ​​digitale strategie gecombineerd worden met het gebruik van offline middelen, die de perceptie van het merk of bedrijf versterken en de zichtbaarheid vergroten.

Flyers in het bijzonder zijn een onmisbare tool voor bedrijven en professionals die bekend willen worden, reclame willen maken voor hun product of diensten en hun naamsbekendheid willen verhogen. Bieden flyers echter nog steeds voordelen in de marketingwereld? Printen op papier heeft een functie die een digitaal communicatiemiddel nooit zal hebben: het is, in tegenstelling tot online adverteren, geen vluchtige communicatie. De zichtbaarheid voor een bedrijf die op een digitaal niveau wordt verkregen, duurt slechts één klik. Een vel papier daarentegen blijft bestaan, wordt mee naar huis of kantoor genomen en helpt een (potentiële) klant een ​​product of dienst te herinneren dat hem interesseert en waarover hij meer te weten wil komen.

Voordelen van online printen

Er zijn allerlei mogelijkheden om flyers te laten drukken. Een aanrader is om flyers online te laten printen bij  een bedrijf dat gespecialiseerd is in online afdrukken, zoals Drukzo NL. De voordelen van online printdiensten zijn talrijk en stellen organisaties in staat om het reclamepotentieel van flyers ten volle te benutten. Het online bestellen en laten afdrukken van flyers is eenvoudig en snel: met slechts een paar stappen kan een ontwerp aangemaakt worden met tekst, afbeeldingen, logo’s en bedrijfsgegevens zoals e-mail, website en telefoon. Zelfs diegenen die geen grafische experts zijn, kunnen dit eenvoudig doen, omdat het designprogramma is ontworpen om intuïtief te zijn en geen specifieke vaardigheden vereist. Opties als formaat, papiersoort en aantal zijn allemaal zelf te bepalen. Na het ontwerpen kan de bestelling gelijk via de website geplaatst worden, zonder dat iemand op stap moet naar een fysieke drukkerij. Dit levert een aanzienlijke tijdswinst op die productiever gebruikt kan worden. Om bij besparingen te blijven; een ander voordeel van online printers is dat zij scherpe, concurrerende prijzen bieden. En natuurlijk een snelle levertijd bieden.

Flyers zijn nog steeds een goede manier om bedrijven en merken te promoten. En met de uitstekende relatie tussen kwaliteit en prijs bij online printen, wordt het vervaardigen van een duurzame reclameboodschap steeds eenvoudiger.

 
The following two tabs change content below.

Gastschrijver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.