BlogCarrière OriëntatieMarkethings.net inspireert

Ga met NIMA Students naar De Marketing Dagen 2011!

19 & 20 april is het zover. De Jaarbeurs Utrecht is dan het toneel voor De Marketing Dagen 2011. Samenvoeging met de Nationale Marketingdag en sterke ondersteuning van Marketingfacts en Marketingtribune maakt De Marketing Dagen 2011 hét marketingevenement van het jaar.
Door een uitdagende combinatie van interactieve expo’s, speakerslounges, clinics en presentaties is dit voor jou als aanstormend marketingtalent de place 2 be!

NIMA Students, het platform voor marketingstudenten en onderdeel van het Nederlands Instituut voor de Marketing (NIMA), brengt op dinsdag 19 april een bezoek aan dit event en jij kunt erbij zijn! De Marketing Dagen 2011 is de grootste beurs in ons vakgebied en een uitstekende gelegenheid om nieuwe producten en diensten te ervaren en om je stage of baan te vinden. Dit is echter nog niet alles. Door met NIMA Students mee te gaan profiteer je van unieke voordelen:

+ Case & bedrijfsbezoek aan online marketingbureau Web Power
+ Kennis en ervaringen uitwisselen met medestudenten
+ Opname in de NIMA Students database voor toekomstige events

Web Power

Dit Online Marketing Service bureau is gespecialiseerd in e-mailmarketing en websites en een internationale speler in marketing en communicatie. Tijdens de beurs ga je een case voor ze doen, die je naderhand, tijdens het bedrijfsbezoek aan de directie presenteert! Om je vast voor te bereiden, kun je een kijkje nemen op de website: www.webpower.nl.

Inschrijven

Interesse? Wees er snel bij, er zijn namelijk maar 12 plaatsen beschikbaar en vol = vol. Het enige dat je hoeft te doen is je (kosteloos) inschrijven via de DMD website en een e-mail te versturen naar students@nima.nl met daarin je naam, studie en school/universiteit. Je ontvangt van ons dan ruim op tijd een e-mailbericht met de benodigde informatie.

Blijf op de hoogte

Tot het zover is, kun je via twitter op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen: @marketingdagen. Zelf twitteren over De Marketing Dagen? Zet dan #dmd2011 en #nimastudents in je tweets.

         


The following two tabs change content below.

4 gedachten over “Ga met NIMA Students naar De Marketing Dagen 2011!

  1. Die dagen zijn tegelijkertijd ook in de jaarbeurs ook de eCommerce dagen waar ik woensdag heen ga. Dus wellicht dat ik jullie daar nog wel tegenkom. Veel plezier in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.