Blog

GAMMA speelt in op LEGO-behoefte kleine bouwvakker!

Bouwmarkt GAMMA heeft op dit moment een actie waarbij je bij een besteding van minimaal 50 euro een zakje LEGO ter waarde van 3,49 euro gratis krijgt. Naast aan de volwassen klusser denkt men hiermee dus ook aan het bezighouden van de ‘kleine klusser’. In dit blog komt naast meer informatie over de campagne ook de bijbehorende commercial van GAMMA aan bod. Denk je dat GAMMA met deze campagne succesvol zal zijn?

Campagne: Gratis LEGO bij GAMMA

LEGO GAMMAIedere week kiest GAMMA een viertal actieproducten waarbij je gratis LEGO krijgt. Zo gaat het deze week om gratis LEGO bij de aankoop van Grohe kranen en douchesets, rolgordijnen, huishoudtrappen en glas- en steenwolproducten. In totaal zijn er negen varianten van de LEGO zakjes, met uiteenlopende onderwerpen als een brandweer helicopter, een straalvliegtuig, een off-road racewagen, een panda en een vuurtoren. Hiernaast is een selectie uit de varianten te zien. Als vader (of moeder) van een LEGO aanbiddend kind zul je de komende weken waarschijnlijk wat vaker in de GAMMA te vinden zijn dan gebruikelijk. Middels deze campagne speelt de GAMMA echt in op de invloed die kinderen hebben bij de aankopen van hun ouders. Zal dit in jouw ogen bij doe-het-zelf producten succesvol zijn?

Televisiecommercial: Knipoog naar de kleine bouwvakker

Ook bij de commercial speelt men in op de jeugdige LEGO aanbidders. In de commercial zijn een aantal kids te zien die aan de slag gaan met het bouwen van verschillende LEGO bouwwerken. De link naar de volwassen bouwvakker wordt als snel gelegd door de stereotype beelden van volwassen bouwvakkers ook in de commercial aan bod te laten komen. Het naroepen van een rondborstige jongedame tijdens lunchtijd, vormt het sluitstuk van de commercial.

Laat jouw mening horen!

Wat vind jij van deze campagne en de bijbehorende commercial? Denk je dat GAMMA succesvol zal zijn met deze aanpak? Is de fit tussen LEGO en GAMMA volgens jou aanwezig? Wat zou jij hetzelfde, of juist anders doen? Laat het weten middels het plaatsen van een reactie of deel het blog middels de onderstaande social media buttons.

Auteur: Ruben Teunissen

The following two tabs change content below.

Een gedachte over “GAMMA speelt in op LEGO-behoefte kleine bouwvakker!

  1. Ik geloof er zeker in. Heb gister de reclame gezien, en moest er goed om lachen. Duidelijke link in bouwen, en de kiddo’s wordt meteen geleerd waar ze (zouden) moeten zijn voor hun bouwspullen in de toekomst. Met lachende kinderen en je materiaal de winkel uitlopen, ’t klinkt als een werkend en logisch verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.