Blog

Geniaal of faal? Bellen via Gmail met Google Voice!

Na Google + heeft men wederom een nieuw initiatief omarmt. Ditmaal gaat het om Google Voice waarmee het mogelijk is om vanuit Gmail te bellen naar zowel vaste als mobiele nummers. Met behulp van een internetverbinding en een microfoon wordt het mogelijk om de hele wereld rond te bellen. Naast gewoon bellen is het ook mogelijk om een video chat plugin aan jouw account toe te voegen. De tarieven per minuut bedragen 2 eurocent voor bellen vanaf Gmail naar een vast nummer en 11 eurocent voor bellen vanaf Gmail naar een mobiel nummer. Ga jij gebruikmaken van Google Voice zodra deze beschikbaar is in Nederland?

Google Voice in beeld

Bekijk onderstaande video voor een reis door de tijd.

Auteur: Ruben Teunissen

The following two tabs change content below.

3 gedachten over “Geniaal of faal? Bellen via Gmail met Google Voice!

  1. Waarom zou het een faal zijn? Ze zitten met mobiel (EUR 0,11) in ieder geval flink onder Skype (EUR 0,22). Integratie met je bestaande Gmail contacten wordt alleen maar handiger! Zie ’t wel zitten.

  2. Google voice is wat mij betreft echt geniaal. De features zijn werkelijk briljant en er is duidelijk over nagedacht. Google voice is al vanaf 2009 (dacht ik) beschikbaar in de VS, weet overigens niet precies wat de cijfers daarvan zijn. Het is heel erg vooruitstrevend en daarmee denk ik ook dat de meerderheid hier nog niet klaar voor is. Dit zag je ook al met Google Wave wat werkelijk waar ook briljant was alleen kwam het te vroeg. Ik denk dat men het vooral als een Skype alternatief gaan gebruiken en dat er voorlopig alleen van pc naar pc gebeld gaat worden.

    Lijst met features: http://www.google.com/googlevoice/about.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.