BlogCommunicatieMarkethings.net inspireert

Geniale Guerrilla Marketing (10)

Het is alweer tijd voor de 10e editie van het wereldberoemde GGM. Gelukkig zijn er nog talrijke voorbeelden van leuke en opvallende Guerrilla campagnes te vinden. Vandaag Guerrilla Marketing van onder andere Mars, McDonalds en Guinness.


Het selecteren van een afbeelding linkt nu naar een gallery waarvandaan alle afbeeldingen van GGM 10 bekeken kunnen worden:

De meest geslaagde Guerrilla acties van deze week vind ik persoonlijk de ”landmijnketchup” van CALM, de Nieuw-Zeelandse organisatie tegen landmijnen (CALM). Hij is nogal luguber maar door het interactieve aspect van het openscheuren van het plastic verwacht ik dat deze actie wel impact heeft gehad op de ontvanger. De actie van Sony’s handheld PSP is ook leuk bedacht. Ik vraag me alleen wel af of dit niet gewoon een poster is. Hoe dan ook, lijkt me een goed concept voor een Guerrilla Marketing actie!

De bus met accordeon is opzich geen slecht idee, alleen wel erg onorigineel. Wel opvallend dat wederom een bus wordt gebruikt voor Guerrilla Marketing.  Wat vinden jullie de leukste of meest geslaagde actie van deze week? Heb je zelf nog een leuk Guerrilla Marketing voorbeeld? Deel het in de comments!

The following two tabs change content below.

5 gedachten over “Geniale Guerrilla Marketing (10)

  1. Enkele van deze acties kan je al lang niet meer klasseren als guerrillamarketing.
    Neem nu bvb de reclame van Mars. Wat is daar guerrilla aan?

  2. Klopt Koen. Maar krijg wel spontaan trek in een Mars;).
    Verder weer echt leuke acties die er tussen zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.