BlogCommunicatieMarkethings.net inspireert

Geniale Guerrilla Marketing (6)

Het einde van het jaar komt in zicht. Maar niet de rubriek Geniale Guerrilla Marketing. We hebben weer een aantal leuke voorbeelden verzameld van ingenieuze guerrilla marketing acties. Ga er maar weer voor zitten: hier is deel nummer 6!

Het Franse ConseilsMarketing heeft een groot aantal afbeeldingen verzameld van guerrilla marketing. Ik heb er een hoop doorgespit, want natuurlijk haalt alleen de crème de la crème ons prestigieuze rubriekje. Dit resulteert op het moment in exact 100 mooie voorbeelden van creatieve guerrilla marketing acties. Vandaag het eerste deel, met dank aan ConseilsMarketing. (Het selecteren van de afbeelding en dan doorklikken geeft hem op ware grootte)

Mijn persoonlijke favoriet van deze editie is het rietje van Yoga Center. Het idee is goed: makkelijk uitvoerbaar, niet duur, en het nodigt uit om er mee te gaan spelen. Wie kan het rietje in de meest onnatuurlijke houding buigen? De liftposter van Kill Bill is ook leuk bedacht, ook al ietwat luguber. Liften worden steeds vaker gebruikt voor creatieve reclame uitingen. Zo ook de reclame voor de Superman film. Wat is jouw favoriet? Deel het hieronder in de comments!

Busen, bankjes, liften, flatgebouwen, de metro, speeltuinen, parkeerplaatsen, lantaarnpalen, bushokjes, parken en stations. Geen openbare ruimte is meer veilig voor de Guerilla Marketing. In het nieuwe jaar het vervolg op Geniale Guerrilla Marketing deel 6, bomvol met de meest ludieke marketingacties van de afgelopen jaren! Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

The following two tabs change content below.

Een gedachte over “Geniale Guerrilla Marketing (6)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.