BlogCommunicatieMarkethings.net inspireert

Guerrillamarketing in Tilburg: “Aan Tafel”

Guerrillamarketing Tilburg: Aan Tafel
Afgelopen dinsdag werd mijn aandacht bij een bezoek aan Winkelcentrum Westermarkt getrokken door een opvallend tafeltje midden op het plein voor de Westermarkt. Een nadere bestudering van dit voorwerp gaf mij duidelijkheid over het doel van dit tafeltje, met daarop een glaasje, bestek, een (leeg) bord en een (nep) waxinelichtje. Het gaat namelijk om een actie op het gebied van Guerrillamarketing. Ben jij dit tafeltje ook op andere plaatsen in Tilburg tegengekomen?


Guerrillamarketing in Tilburg: Tafeltje Aan Tafel

Guerrillamarketingactie “Aan Tafel”

Op het tafeltje werd verwezen naar een website getiteld allemaal aan tafel in tilburg. Door deze naam vermoedde ik in eerste instantie dat het ging om een gezamenlijke actie van alle restaurants en eetcafé’s in Tilburg. Dit bleek echter niet het geval na het openen van de website. Aan Tafel is namelijk één restaurant aan de JP Coenstraat in Tilburg. Op de actiewebsite wordt duidelijk dat de virale werking nog wat te wensen over laat. Op dit moment hebben 61 mensen de actie ‘geliked’, met als resultaat dat deze personen bij een reservering voor minimaal 2 personen een gratis fles huiswijn kado hebben gekregen.

Laat jouw mening horen!

Wat vind jij van deze actie? Zou jij overwegen om te gaan eten bij “Aan Tafel”? Laat het weten bij de reacties of deel het blog middels onderstaande social media buttons.

Auteur: Ruben Teunissen

The following two tabs change content below.

2 gedachten over “Guerrillamarketing in Tilburg: “Aan Tafel”

  1. Leuk idee maar zullen ze geen last krijgen van Honig die ook de kreet ‘Aan tafel’ gebruikt in hun commercials?

  2. Dat was inderdaad ook mijn eerste gedachte. Hé, leuk een guerrillamarketing-actie van Honig! Echter, Aan tafel bestaat al langer dan de reclamecampagne van Honig, dus ze hebben niet veel keus (behalve dan een naamsverandering, maar dat gaat natuurlijk veel te ver).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.