BlogCommunicatieMarkethings.net inspireert

Gouden inhakers

Nu de Olympische Winterspelen in Sochi weer ten einde zijn, is het natuurlijk tijd voor alle Olympische inhakers! Allerlei merken maken (te pas en te onpas) dankbaar gebruik van de mogelijkheid om op grote evenementen in te haken. Hun naamsbekendheid wordt er vast en zeker groter door, maar de link met het merk is vaak ver te zoeken.. Slimme zet of niet?

Vooral Randstad maakte er een potje van, door meerdere inhakers te creëren, die daarnaast niet allemaal even correct waren. Hieronder zie je de eerste inhaker, waarmee de organisatie nog even een knipoog maakt naar de wisselfout van Sven Kramer vier jaar geleden. Toch jammer dat de wisselfout plaats vond op de tien kilometer en Randstad niet zo lang kon wachten met deze inhaker. Vervolgens komen er dan ook nog twee inhakers over het ‘wisselen van baan’ van Jorien Ter Mors. Alles blijkt aan Randstad te koppelen te zijn…

Randstad

Daarnaast waren er meerdere organisaties zo creatief om nog even de nadruk te leggen op de blunder tijdens de opening van de Olympische Spelen. Dan kan natuurlijk zelfs Audi niet meer achterblijven, want “ook met vier ringen win je elke wintersport”.

Blunder

En geniet dan tot slot ook nog even van de andere inhakers…

SamsungMentos

Axe

Heineken

1904000_744283855582753_190858786_n

WNF

The following two tabs change content below.

Lisanne

Laatste berichten van Lisanne (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.