BlogCommunicatieMarkethings.net informeert

Grass pour Homme van Eredivisie Live

Gisteren maakte Eredivisie Live met een eigen parfum zijn intrede in de cosmetica-markt. Grass pour Homme is het enige echte parfum voor voetballiefhebbers en ruikt, jawel, naar gras!

Een proefmonster van dit geurtje is deze week (21-27 februari) verkrijgbaar bij het Kruidvat. Bij besteding van minimaal 5 euro krijg je een voucher voor twee maanden gratis Eredivisie Live en een proefmonster van het geurtje.

Ter ondersteuning van deze actie is onder andere de website www.grasspourhomme.nlopgezet en een heus reclamespotje opgenomen met presentator Jan Joost van Gangelen:

Ondanks de misschien wat troebele fit tussen promotie en product, zorgt het in ieder geval voor de nodige publiciteit. Daarnaast is twee maanden gratis Eredivisie Live natuurlijk ook niet weg. Al met al een prima staaltje marketing mijn inziens!

The following two tabs change content below.

4 gedachten over “Grass pour Homme van Eredivisie Live

  1. Men probeert tegenwoordig alles om meer mensen een Eredivisielive abonnement te laten nemen.

  2. Van die opbrengsten kunnen ze mooi de televisiegelden voor de Nederlandse voetbalclubs verhogen. Houden we misschien de illusie van aansluiting met de Europese (sub)top nog een beetje levend 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.