BlogMarkethings.net informeertOverig

Gratis E-book: Indianenverhalen rondom zoekmachinemarketing

Geschreven door Ruben Teunissen

Zoekmachineoptimalisatie, waarbij geprobeerd wordt om als website een zo hoog mogelijke positie in de zoekresultaten van Google te behalen, wordt weleens vergeleken met de toverdrank van druïde Panoramix uit de succesvolle stripserie Asterix de Galliër. Er zijn samenvattend veel verhalen over zoekmachineoptimalisatie waarvan een deel waar is, maar waarvan zeker ook een deel naar het rijk der fabelen kan worden verwezen.

E-book Indianenverhalen rondom zoekmachinemarketing
Indianenverhalen rondom zoekmachinemarketing

E-book Indianenverhalen
Deze situatie inspireerde online ondernemer Vincent Haakman tot het tweeten van diverse berichten over de  indianenverhalen rondom zoekmachineoptimalisatie en zoekmachine Google. Deze berichten hebben tezamen met reacties van enkele van zijn Twittervolgers geleid tot een e-book getiteld “Indianenverhalen”. In dit e-book belicht de eigenaar van drie webshops onder andere de onderwerpen: Google penalties, leeftijd van het domein, backlinks, pagerank en content, conversie, landingspagina’s, design en de gevolgen van een gebrek aan usability.

Under construction
Natuurlijk is het e-book nog niet af. Gezien de wereld van Google dynamisch is, wordt er doorlopend gewerkt aan het e-book. Volg Vincent Haakman op Twitter voor updates. Voor iedereen die meer wilt weten over zoekmachineoptimalisatie, is het e-book gratis te downloaden via de onderstaande link.

Download hier jouw gratis e-book over indianenverhalen rondom zoekmachinemarketing

The following two tabs change content below.

Een gedachte over “Gratis E-book: Indianenverhalen rondom zoekmachinemarketing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.