BlogCommunicatieMarkethings.net informeert

Guerrillamarketingactie op Centraal Station Tilburg

Guerrillamarketing actie op Centraal Station Tilburg
Guerrilla-actie op Tilburg CS (Bron: www.guerrillaz.nl)

Hoe krijg je als jonge ondernemers aandacht voor jouw product als het gaat om een BH-meter? Deze vraag stond centraal voor een zestal studenten Marketing Management aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven.

Geurrilla-actie op Tilburg CS

Het antwoord op de eerdergenoemde vraag: Guerrillamarketing. Het Centraal Station in Tilburg was donderdagmiddag het strijdtoneel van een sterk staaltje marketing. Enkele in BH gehulde dames liepen te midden van haastige treinreizigers over een imaginaire BH-meter catwalk en werden begeleid door opzwepende muziek. De actie is ontwikkeld in samenwerking met Lef Academy en Guerrillaz.

BH-meter onder de aandacht brengen

Tijdens de actie werd omgeroepen dat uit Europees onderzoek blijkt dat maar liefst 80% van de vrouwen de verkeerde BH-maat draagt. Met behulp van de nu ontwikkelde BH-meter hebben vrouwen de mogelijkheid om zelfstandig en gemakkelijk de juiste BH-maat op te meten. De student company Underneed is verantwoordelijk voor dit concept.

Een geslaagde guerrilla-actie of juist totaal niet?

Laat jouw mening horen bij de reacties of deel deze blog middels de buttons hieronder.

         


Auteur: Ruben Teunissen

The following two tabs change content below.

7 gedachten over “Guerrillamarketingactie op Centraal Station Tilburg

  1. ‘Lekker’ actueel 😉 Zeker geslaagd! Guerilla marketingacties als deze kan ik alleen maar toejuichen. Als ze de volgende keer rekening houden met mijn aanwezigheid, al helemaal..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.