BlogCommunicatieMarkethings.net informeert

Heineken deelt hugs uit in Amsterdam

Op 28 januari kwam er een hele delegatie Heinekenbabes binnenstormen in een kroeg in Amsterdam. Zij werden gevolgd door een entourage van cameramannen met disclosure agreements in de aanslag.

Stoicijns knuffelden de dames iedereen in de kroeg met de mededeling: “jullie hebben ons het meest gelikete merk op Facebook gemaakt, wij willen wat terugdoen”. Natuurlijk werd alles nauwgezet opgenomen en vastgelegd door de mannen van Heineken en werd er druk gratis bier verschaft. Helemaal duidelijk werd echter niet van Heineken van plan is met de opnames. Wellicht zal het materiaal gebruikt gaan worden in een nieuwe marketingcampagne. Vast staat dat het redelijk wat buzz creëerde op de locatie zelf, online bleef het wat achter terugkijkend op twitter.

Wat denken jullie? Is dit een mooie manier om het digitale en het fysieke te verenigen? Moet Heineken ook een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de Philip? Moeten er volgende keer ook een team mannen mee op stap om de vrouwen aan het bier te krijgen? Heineken profileert zich namelijk ook steeds meer bij de vrouwelijke consument!

11 Februari publiceerde Heineken het resultaat van deze actie:

Via: InforMAAtie.nl
Door: Rik Posthumus en Bendert Katier

The following two tabs change content below.

InforMAAtie

2 gedachten over “Heineken deelt hugs uit in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.