Blog

Gendermarketing: van kaas voor kerels tot makkelijk inparkeren voor vrouwen

Gisteren was het zo ver. De herfsteditie van de Markethings werd op de Asset | Marketing-kamer afgeleverd. Voor mij is dit een van de mooiste momenten van het hoofdredacteurschap. Ongeveer drie maanden geleden zijn we met de redactie gestart met deze editie en nu heb je eindelijk iets tastbaars in handen. Een heerlijk gevoel!

Het thema van deze editie is gendermarketing. Gendermarketing wordt nader bekeken en er is aandacht voor het Marketing Event van 5 oktober in Café Philip. Daarnaast heeft de redactie een smaaktest uitgevoerd om te kijken wat de invloeden van gendermarketing zijn op consumenten en smaakbeleving. Ook gelukt om een interview af te nemen met Jan Vayne, hij spreek hierin openhartig over zijn reclame voor shampoo en de reclame voor worst. Voor verenigingsnieuws is natuurlijk ook plek en zo is er ook de mogelijkheid om (passief) kennis te maken met de vier nieuwe bestuursleden van Asset | Marketing.

Donderdag zal de redactie alle Markethings verpakken met de adresgegevens van de abonnees en naar verwachting zullen ze zaterdag op de deurmatten vallen. Ik hoop dat je er veel leesplezier gaat beleven aan deze editie van de Markethings en dat je, als je hem gelezen hebt,  alweer uitkijkt naar de volgende editie. Naar verwachting zal de wintereditie half december verschijnen.

The following two tabs change content below.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.