BlogCommunicatieMarkethings.net informeert

Het Q-ijsblok 2011

Vanaf vandaag (10 januari 2011) staat het Q-ijsblok op het heuvelplein in Tilburg. Voor degene die het fenomeen  nog niet kennen, volgt een korte uitleg. Het Q-ijsblok is een enorm ijsblok met daar in (een of) meerdere waardevolle zaken gevroren. Het doel is om te voorspellen na hoeveel seconden één van  deze zaken op de grond valt.

Dit jaar zijn drie sleutels van drie Mini Coopers ingevroren. Als je denkt te weten na hoeveel seconden er een sleutel op de grond gaat vallen, kun je een SMS verzenden naar Q-Music. Om de deelnemers een zo goed mogelijke kans te geven, wordt er in alles voorzien. Het heuvelplein is live te volgen via de website. De weersomstandigheden worden constant bijgehouden en er staat zelfs een heuse secondencalculator online om deelnemers te helpen de rekensom te maken (neem zelf een kijkje op q-music.nl).  

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om het ijsblok ter plekke aan een keuring te onderwerpen en dan je schatting te maken. Om een bezoek te stimuleren worden er tevens allerlei acties rondom het ijsblok georganiseerd. Hierbij valt te denken aan gratis chocolade melk, wintersporten op de Wii en gratis boerenkool.

De partijen die deelnemen aan deze actie zijn onder andere Q-music, de gemeente Tilburg en Autototaalglas. Wat denken jullie? Wie zal van deze actie het meest profiteren? Tilburg? Q-music? Of toch Autotaalglas die op deze manier haar naam wil verbinden aan de aanwezigheid van ruitschade door het koude winterweer?

The following two tabs change content below.

4 gedachten over “Het Q-ijsblok 2011

  1. Ik ga donderdag na het tentamen statistiek even een kijkje nemen. Was laatst ook bij 3FM Serious Request in Eindhoven. Dat was leuk, dus ben benieuwd hiernaar!

  2. Ik ben gisteravond even gaan kijken. Het viel me een beetje tegen eigenlijk, maar wie weet moet het nog een beetje op gang komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.