BlogInnovatieMarkethings.net inspireert

Is there an App for that?! De miljonairs-app

Tot nu toe was het lastig om met je mobiele telefoon te laten zien dat je geld hebt. Een mobiele telefoon is in de regel niet onbetaalbaar duur en ook de te downloaden applicaties zijn gratis of kosten een slechts enkele euros. Maar sinds kort is er een applicatie beschikbaar die zich uitstekend leent voor het tonen van je rijkdom: de miljonairs-app!

Speciaal voor de rijken onder ons ontwikkelde iVIPworld de iVIP-app. Deze miljonairs-app kost maar liefst $999,99 (zo’n 726 euro, gekeken naar de actuele wisselkoers). Veel geld, maar voor de doelgroep is het natuurlijk een schijntje. Bovendien moet voor het downloaden eerst aangetoond worden dat je een inkomen hebt van 1 miljoen Britse pond (€1.170.000,-) of bezittingen ter waarde van dat bedrag.

Het kost wat, maar dan heb je ook wat

Als deze hobbels eenmaal genomen zijn, dan moet de miljonair er natuurlijk ook wat aan hebben. Het programma biedt de gebruiker vele mogelijkheden, onder andere: privéjets en privéjachten te bestellen, zien waar exclusieve feestjes worden georganiseerd en welkomstcadeau’s bestellen voor in de hotelkamer. Een leuk detail is dat met de app ook met korting het eiland van sir Richard Branson kan worden gereserveerd (voor maar 371.000 dollar!).

Geen miljonair? Niet getreurd!

Om de doelgroep wat te vergroten heeft ivipworld.com ook drie andere versies van de miljonairs-app ontwikkeld. De drie andere versies zijn iVIP Red, Blue en City, waarvan Red gratis is. Naar eigen zeggen geeft het de gebruiker ‘de smaak van een vipbeleving’. Enthousiast geworden? Download de app dan meteen hier.

The following two tabs change content below.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.