BlogMarkethings.net informeertOverig

Is there an app for that?! De Morning-After app!

Door Ruben Teunissen (@rpg_teunissen)

De Morning-After app is vanaf 19 maart 2011 te downloaden in de Apple Store. De applicatie verwijdert berichten die in dronken toestand op Facebook en Twitter geplaatst zijn. Het programma is uiteraard vooral bruikbaar voor mensen die in dronken toestand vergeten dat alle geplaatste berichten en foto’s met het hele netwerk gedeeld worden.

De Morning-After app

De applicatie is ontwikkeld door het bedrijf 22seeds. Volgens de ontwikkelaars is deze app de eerste in haar soort. ‘Last Night Never Happened’ zoals de applicatie ook wel wordt genoemd, zorgt ervoor dat vervelende situaties die voortkomen uit het gebruik van social media in dronken toestand worden voorkomen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan in dronken toestand geplaatste berichten en foto’s op Twitter en Facebook. Op dit moment is de applicatie alleen beschikbaar voor de Iphone.

Stappenplan Last Night Never Happened

Na een avond in de kroeg is het mogelijk om aan de hand van een simpel stappenplan alle onbedoelde berichten te verwijderen. Allereerst selecteer je vanaf welk moment je alle berichten wilt verwijderen of aanpassen. Het programma geeft dan precies aan hoeveel berichten er op Facebook en Twitter geplaatst zijn. Vervolgens druk je op de button ‘Last Night Never Happened‘ en behoren alle eventuele nare gevolgen als gevolg van de zware avond tot het verleden.

Laat jouw mening horen!

Wat vind jij van deze app? Zou jij de app downloaden? Heb jij de applicatie überhaupt nodig? Of zou jij deze app aan anderen aanbevelen? Laat het hieronder weten bij de reacties! Meer informatie over de app is te vinden op de website.

The following two tabs change content below.

3 gedachten over “Is there an app for that?! De Morning-After app!

  1. De waarde van deze App is in Nederland helaas beperkt i.v.m. de hoeveelheid Hyves gebruikers die we hebben in Nederland. Naar mijn weten wordt Hyves namelijk niet ondersteund.

  2. @Timon Het zou inderdaad voor de doorsnee Nederlander handig zijn als deze app ook Hyves zou ondersteunen. Ik heb deze app (gelukkig) niet nodig.

  3. Hadden ze die App dan niet beter zo kunnen maken dat de berichten helemaal niet worden geplaatst vanaf een bepaalde tijd? Ze zouden dan kunnen worden opgeslagen en als je ze de volgende morgen nog steeds wilt plaatsen kunnen ze dan gepost worden.
    Als je met deze App pas smiddags wakker wordt (niet heel onwaarschijnlijk als je in een toestand verkeerd dat je zulke dingen online gaat zetten) heeft nog je halve netwerk gezien wat je allemaal online hebt gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.