BlogInnovatieMarkethings.net informeert

Is there an App for that!? De SOA-test

We kunnen er niet meer om heen: smartphones zijn hot. 25% van alle verkochte telefoons is tegenwoordig een smartphone.  Met het stijgende gebruik van smartphone,wordt ook steeds meer gebruik gemaakt van allerlei applicaties.  Sinds de oprichting in 2008 zijn er inmiddels al 10 miljard Apps verkocht uit de App Store.

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een applicatie voor. Met dank aan @RobertBeks is er een nieuwe, wekelijke rubriek toegevoegd aan Markethings.net: “Is there an App for that!?” In deze rubriek zullen opvallende Apps worden besproken. Deze week meteen een zeer bijzondere App: de SOA test!

De SOA-test App
Ja, je leest het goed, een SOA-test App. Een vreedzaam en gemakkelijk alternatief voor de oude (pijnlijke, als we Najib Amhali mogen geloven) SOA test. Hoewel deze App nog niet beschikbaar is, wordt er hard aan gewerkt door een aantal Engelse onderzoekers. Zij zijn bezig met de ontwikkeling van een chip, waarmee je jezelf op SOA’s kunt testen. Deze chip zal niet groter zijn dan een USB-stick en test zowel urine als speeksel. Deze chip kan worden aangesloten op je iPhone. Binnen enkele minuten wordt er een diagnose gesteld en wordt er aangegeven hoe en waar je behandeld kunt worden. Mocht je inderdaad een SOA hebben dan kun je je iPhone natuurlijk daarna meteen gebruiken om een afspraak bij de dokter te maken.

Te ideaal om waar te zijn?
Het lijkt dus een ideale applicatie en bovendien ook preventief te gebruiken. Sta je op het punt om de liefde te bedrijven; laat haar of hem even op de chip spugen en binnen enkele minuten weet je of zij/hij een SOA heeft! Er is alleen nog een probleem: de digitale SOA-test zal niet elke SOA kunnen herkennen. Een iPhone aanschaffen speciaal voor deze App is dan ook niet de meest slimme zet, een condoom is stukken goedkoper en veiliger.

The following two tabs change content below.

2 gedachten over “Is there an App for that!? De SOA-test

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.