BlogCommunicatieMarkethings.net informeert

Jen Aniston’s sex tape

Jaja, hier is die dan “Jen Aniston’s sex tape” of ja eigenlijk gaat hier gewoon om een commercial voor Smartwater, maar op het internet is deze video een van de grootste hits van het moment.

Dat het maken van een viral makkelijker gezegd is dan gedaan is alom bekend. Kijken en leren van andere virals is dan ook zeer belangrijk. Dit hebben de marketeers van Smartwater wel heel erg letterlijk genomen. In een ruim twee minuten durend filmpje komen diverse internetsensaties van vroeger en nu voorbij zoals de dansende babies, skateboardende hondjes en zelfs Keenan Cahill. Hier hebben ze nog een leuk ingrediënt aan toegevoegd, namelijk Jennifer Aniston.

In de video onderbreekt Jennifer de internetsensatie Keenan Cahill, speelt ze met puppies en trapt ze een man in het kruis. Dit alles werd op het internet gezet onder de naam “Jen Aniston’s sex tape”

Werkt dit? Zul je misschien denken. Jazeker! Sinds de video op 7 maart online is gezet is deze al meer dan 6 miljoen keer bekeken. Op het internet is de video het gesprek van de dag en ook op Twitter was het een trending topic.

Persoonlijk vind ik het ook een zeer goed “verzonnen” video, maar ik zou zeggen kijk en oordeel zelf.
http://www.youtube.com/watch?v=Rc47LcvIxyI

The following two tabs change content below.

Robert

Laatste berichten van Robert (toon alles)

2 gedachten over “Jen Aniston’s sex tape

  1. Deze viral is geniaal. Bovendien mist hij zijn uitwerking niet met zes miljoen views.

  2. Inderdaad een erg leuk filmpje. Ik ben altijd een beetje huiverig voor de term ‘viral’, maar deze is zeer goed gelukt en bevat een goede dosis zelfspot. Nu alleen jammer dat smartwater (nog) niet(?) verkrijgbaar is in Nederland ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.