Jeroen van den Dungen

Hallo allemaal! Mijn naam is Jeroen van den Dungen en ik ben sinds februari actief lid geworden als blogger voor markethings.net. Eigenlijk ben ik redelijk laat actief geworden, want ik zit nu al bijna vier jaar op de universiteit van Tilburg. In die vier jaar heb ik een bachelor bedrijfseconomie afgerond, een semester op exchange geweest naar Victoria, en de master marketing management gestart. Na de zomer hoop ik dan ook klaar te zijn met die master, en werk te vinden. Op dit moment ben ik nog werkzaam bij Coolblue, een bedrijf wat in de blogs redelijk vaak voorbij komt als het over e-commerce gaat. Maar het liefst ga ik daarna aan de slag in de sportwereld, of bij bedrijven die iets met games te maken hebben. De blogs die ik schrijf zullen daarom ook vooral gaan over sportmarketing (in de Verenigde Staten), games, reclames, en opvallende marketingcampagnes. Het doel is altijd om blogs te maken die voor jullie leuk te zijn om te lezen, met af en toe iets leerzaams. Dit kan wel verschillen tussen informatie waar je echt iets aan hebt, en dingen die je kunt vertellen op feestjes. Hoe dan ook, veel leesplezier!

 

The following two tabs change content below.
blank

Jeroen van den Dungen

Jeroen is in december 2017 afgestudeerd aan Tilburg University in de master Marketing Management en is nu werkzaam bij Canon Business Center Nederland als marketeer. Zijn interesses liggen vooral bij consumentengedrag, reclamecampagnes en sportmarketing, daar blogt hij dan ook over sinds maart 2017.