BlogOverig

Leuk om dom te zijn

leuk om dom te zijnJe hebt vast wel eens met trots verteld aan familie of vrienden dat je dat lastige tentamen of project hebt binnengesleept met een bovengemiddeld resultaat. Of misschien dat je na verschillende voorrondes bent aangenomen voor een traineeship bij dat beursgenoteerde bedrijf waar meer dan 1000 net afgestudeerden zich voor ingeschreven hadden. Maar hoe leuk is het leven eigenlijk als je slim bent?

De kans is groot dat je wel eens hebt nagedacht over je eigen toekomst en de dingen die jij als persoon in je jonge jaartjes moet doen om die toekomstdromen te verwezenlijken. Breder getrokken; je hebt vast wel eens nagedacht over de toekomst van de wereld, de rol van hebzucht en geld hierin, de invloed van Brussel op de Eurolanden, de stijgende werkloosheid of de steeds vaker besproken milieuproblemen. De mogelijkheid bestaat dan dat je het wel eens somber hebt ingezien. Gevolg hiervan is dat je na gaat denken over wat jij zou kunnen doen om hier, in positieve zin, een spreekwoordelijk steentje aan bij te dragen.

Het zou af en toe best eens fijn zijn om je niet druk te hoeven maken over hierboven besproken zaken en je hoofdzakelijk te richten op persoonlijke perikelen, hierbij niet verder kijkend dan baan (of niet), hobby’s  familie en vrienden (natuurlijk iets te kort door de bocht, maar niet geheel onwaar). Het leven zal makkelijker zijn en de wereld zal een fijnere plek zijn om in te leven. Ik zal je alvast van die gedachte verlossen, zolang je een IQ van rondom 110 of hoger hebt zal je blik ruimer zijn en zal je dit waarschijnlijk nooit zo ervaren.

Gelukkig is er een oplossing! In het filmpje hieronder is te zien wat die oplossing is en welke voordelen dat zal opleveren. Dus mocht je na het lezen van dit stukje nou inderdaad klaar zijn met je bovengemiddelde IQ en wil je de druk en kunde om te presteren iets temperen dan is dit mogelijk iets voor jou!

The following two tabs change content below.

Gastschrijver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.