Linda Krekelberg

Hallo! 

Mijn naam is Linda en sinds september 2018 schrijf ik blogs voor Markethings.net. Nadat ik vorig jaar de studiereis voor Asset|Marketing heb georganiseerd, leek het me nu leuk om een commissie te gaan doen waarbij ik mijn schrijfvaardigheden kan verbeteren. Dus zo kwam ik hier terecht! 🙂

Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn master marketing management aan Tilburg University. Door mijn bachelor communicatie- en informatiewetenschappen ben ik geïnteresseerd geraakt in marketing, en met name marketingcommunicatie en consumentengedrag. Waarschijnlijk zullen mijn blogs hier ook voornamelijk over gaan. Mijn doel is ook om blogs te schrijven die voor iedereen te volgen zijn, dus ook als je totaal geen kennis hebt over marketing. Ik hoop dat jullie allemaal (nog) enthousiast(er) worden over marketing door het lezen van onze blogs!

The following two tabs change content below.
blank

Linda Krekelberg

Linda studeert Marketing Management en blogt sinds september 2018 voor Markethings.net. Haar interesses liggen onder andere bij marketingcommunicatie, consumentengedrag en contentmarketing.
blank

Laatste berichten van Linda Krekelberg (toon alles)