Lisanne de Jongh

Hey jij! Ik ben Lisanne. Sinds maart 2018 ben ik een van de bloggers op Markethings.net. Na het jarenlang volgen van meerdere blogs en mijn interesse in Marketing, leek het voor mij een logische stap om mij aan te sluiten bij dit team van creatieve schrijvers. In september 2017 ben ik, na mijn HBO-bachelor Commerciële Economie afgerond te hebben, begonnen aan de premaster Marketing Management. Nu bevind ik mij in de master Marketing Management en leek het mij een goed moment om betrokken te raken bij deze toffe vereniging!

Je kunt van mij blogs verwachten over allerlei onderwerpen die marketing-gerelateerd zijn. Mijn persoonlijke interesses zijn verder te vinden op het gebied van muziek, cosmetica en reizen. 

Heb je verdere vragen of suggesties? Neem gerust contact met mij op!

https://www.linkedin.com/in/lisanne-de-jongh

The following two tabs change content below.
blank

Lisanne de Jongh

Lisanne studeert Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg en blogt sinds maart 2018 voor Markethings.net. Haar interesses zijn onder andere te vinden in consumentenpsychologie, Experience Marketing en contentmarketing.