Lois van der Molen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lois en ik ben mijn studententijd begonnen met een bachelor in Wageningen: Management and Consumer Studies. Ook heb ik hier een full-time bestuursjaar gedaan in de studentenraad. Ik schrijf het aan vier jaar in Wageningen toe dat ik ben aangestoken met interesses voor voeding, het milieu en de wereld een beetje beter maken. In september 2016 ben ik naar Tilburg begonnen om de master Marketing Analytics te doen.

Op dit moment ben ik bezig met een Research Master over consumentengedrag. Ik hoop hiermee een start te kunnen maken met mensen onbewust een duwtje in de gezonde/duurzame richting geven. Hiernaast ben ik (en gelukkig mijn vriend ook) enorm gek van reizen. Mijn doel is om alle 500 ultieme bestemmingen van Lonely Planet te bezoeken!

https://www.linkedin.com/in/lvandermolen/

 

 

The following two tabs change content below.
blank

Lois van der Molen

Lois studeert de Research Master richting consumentengedrag aan Tilburg Universiteit. Ze is vooral geïnteresseerd in voeding en duurzaamheid. Daarnaast is ze fan van reizen en ook de voorzitter van de markethings.net commissie.