Blog

Maak een infographic van jouw cv met Vizualize.me!

De website Vizualize.me probeert een einde te maken aan het traditionele cv. Men heeft namelijk een applicatie ontwikkeld waarmee het mogelijk is om het aloude cv om te zetten in een ware infographic. Het is mijns inziens een mooie manier om jezelf momenteel te onderscheiden van de massa. Als input voor de visualisatie kan het persoonlijke LinkedIn profiel worden gebruikt, zodat het omzetten van een CV in een visuele creatie niet overdreven veel tijd in beslag neemt. Daarbij is het ook mogelijk om jouw social mediagebruik in de visualisatie te integreren. De tool is op dit moment nog niet beschikbaar, maar je kunt je wel alvast opgeven voor een gratis visualisatie.

Overigens is het nog maar de vraag of je met een Infographic CV na verloop van tijd nog echt onderscheidend bent ten opzichte van de massa, omdat je zo’n visualisatie dan met één druk op de knop kunt realiseren. Wat denk jij van dit initiatief? Ga jij jouw CV omzetten in een infographic? Laat het weten bij de reacties of deel het blog middels de bovenstaande social media buttons. Bekijk ook even het voorbeeld van een gevisualiseerde CV hieronder.

Geef je alvast op voor een gratis visualisatie van jouw CV via: http://signup.vizualize.me/fyn9p

Maak een infographic van jouw cv met Vizualize.me!

Auteur: Ruben Teunissen

The following two tabs change content below.

5 gedachten over “Maak een infographic van jouw cv met Vizualize.me!

  1. Heel erg leuk dit. Zeker origineel, maar of ik blij wordt van die tweet words op mijn CV..?? (Zie hierboven ass, fucking, shit) Bij mij zal er echter waarschijnlijk Buitengewoon bijzonder mooi staan 😛

  2. Zojuist ingeschreven. Ga het wel even proberen, maar ik denk dat werkgevers absoluut nog niet klaar zijn voor zulke typen CV’s. Wellicht in bepaalde branches wel, kunst etc. Maar denk dat je hiermee bij een bank niet mee hoeft aan te komen.

    Als jullie even inschrijven via http://vizualize.me/x4hm4, dan kan ik hem maken. En hier posten!

  3. Beetje teleurstellend: link werkt niet via IE, vervolgens zegt Chrome dat een Ninja is, krijg ik een 404 erropage en via Visualize.me moet ik mij registreren/aanmelden. Mijn interesse hierin is alweer compleet verloren gegaan.

  4. @Edwin van Eck
    Door uw reactie ben ik erachter gekomen dat de bestaande link niet meer werkte door een aanpassing aan de vizualize.me website. Inmiddels heb ik de verwijzing op deze website naar de vizualize.me website aangepast zodat het wel weer werkt. Opgeven is dus gewoon weer mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.