BlogCarrière OriëntatieMarkethings.net inspireert

Maak kennis met Hilti, wereldwijd marktleider!

Bierproeverij Hilti

Heb je inmiddels wel een beeld wat de FMCG te bieden heeft en wil je kennis maken met een grote speler in een B2B omgeving? Goed nieuws! Op dinsdag 5 April organiseert Asset | Marketing een bierproeverij in ’t Wapen van Tilburg in samenwerking met Hilti. Tijdens deze bierproeverij krijg je de unieke mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken met Hilti. Tijdens deze avond krijg je een goed beeld van Hilti als werkgever en van wat Hilti nu precies doet. Hilti zal daarnaast meer inzicht geven in de carrière-kansen op nationaal en internationaal niveau! Een unieke kans om je te oriënteren!

Hilti’s trots
Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Al meer dan vijftig jaar groeien ze boven de economie uit door het allerbeste na te streven voor hun klanten. En kwaliteit wordt gewaardeerd. Vandaar dat alleen de meest innovatieve producten en services aan de basis staan van het succes van Hilti. Hilti is onderscheidend in zijn aanpak, productinnovatie en de aandacht voor haar eigen medewerkers. Dit heeft zich geuit in de benoeming tot Great Place To Work (landelijk en wereldwijd), vele “Red Dot Awards” voor de producten en diverse publicaties in de Harvard Business review. Kortom, heel veel om trots op te zijn en te delen met jou!

Hilti Wereldwijd
Bij Hilti zoekt men altijd nieuwe kandidaten voor het internationale traineeship. Hilti biedt jaarlijks een aantal academisch afgestudeerde talenten de kans om zich in twee jaar klaar te stomen binnen een programma welke de perfecte opstap is voor een carrière in het buitenland. Binnen dit programma volg je management courses aan de Londen Business School en kom je in contact met verschillende afdelingen binnen drie verschillende rollen. Verover de wereld en krijg de kans jezelf te ontdekken in één van de sterkste sales en marketing organisaties in zijn sector!

Maak kennis met Hilti
Heb je inmiddels wel een beeld wat de FMCG te bieden heeft en wil je kennis maken met een grote speler in een B2B omgeving? Nieuwsgierig hoe je juist marktaandeel kan halen in economisch slechtere tijden? Maak dan kennis met Hilti en we laten je graag meer zien! De avond zal plaatsvinden op dinsdag 5 April in ’t Wapen van Tilburg en zal starten om 19.30 uur. Hoe kun je gratis deelnemen? Stuur een mailtje naar externalaffairs@asset-marketing.nl om je aan te melden voor de bierproeverij met Hilti. Het kost je dus niks, je krijgt lekkere speciaalbiertjes voorgeschoteld én je leert een internationaal topbedrijf kennen. How cool is that?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.