BlogOverig

Make it mean more | MARS

MARS2

Pak de ruimte om je eigen ideëen te serveren

Terwijl de meesten hun werk mee naar huis nemen, denkt product developer Astrid andersom. Zij serveerde de creaties uit haar keuken aan het marketingteam. Ook bij het consumentenpanel viel het in de smaak. Dus staan haar rijstgerechten nu niet alleen bij Astrid op tafel, maar ook in de Engelse schappen. Wil jij ook verder denken en experimenteren? Schuif dan eens bij ons aan tafel. Want door vrijheid en een prettige werksfeer kan een eigen initiatief al snel tot grote hoogte rijzen.

We dagen je uit om ons uit te dagen

Never change a winning team. “Tenzij het beter kan”, zou general manager Jorg er aan toevoegen.Vanuit zijn Spaanse vestiging overwoog hij proactief te herinvesteren in de markt en in de mensen. Het hoofdkantoor waardeerde zijn durf. Het gevolg: een turn around met 8% groei. Precies waarom we lange termijndenkers niet aan banden willen leggen. Heb je lef en zoek je ruimte om te experimenteren? Bij Mars komt je carrière nooit op slot te zitten.

Start your own story

Een baan bij Mars is nooit zomaar een baan. Het is allesbehalve klakkeloos uitvoeren wat anderen je opdragen. Hier tellen de keuzes die jij maakt. Hier gaat het erom dat je zelf invulling geeft aan je carrière. Die ruimte vind je bij Mars. Het is jouw verhaal; jij schrijft de hoofdstukken van je loopbaan. Vandaar ook dat we zeggen: make it mean more. Daarin schuilt ook ons wereldwijde succes van ons familiebedrijf. Want als je met sterke merken actief bent in 180 landen en zo’n 28 miljard omzet, dan weet je hoe belangrijk vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap zijn. Dus… wat wordt jouw verhaal?

Je kunt veel van ons leren. En wij van jou.

Wie meer chocolade wil verkopen, moet veel ervaring opdoen. Of leren van andermans ervaringen dacht Arjen. Als sales directer van een 60-koppige zoetwarendivisie initieerde hij een Sales Academie. Door de opgedane kennis te vangen en intern over te dragen, kregen de verkoopcijfers een flinke boost. Net als Arjens carrière. Kies jij ook liever voor een loopbaan dan voor een baan? Dan mag je bij ons de vrijheid van een internationaal bedrijf ervaren.

Aan hoeveel wereldmerken wil je werken?

Tijdens haar studie deed Wendy onderzoek naar chocolade marketing. Haar conclusie: mijn toekomst ligt bij Mars. Vervolgens vierde ze als brand manager de introductie van Celebrations en maakte ze in Beijing een succes van diervoeding. Terug in Europa boort deze ‘chocolade business consultant’ nieuwe groeimarkten aan. Zo bouwt ze aan een een wereldmerk en aan haar carrière. Zoek jij een organisatie waar mensen centraal staan? Dan mag je bij Mars onderzoek doen naar je eigen loopbaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.